- 2 Ağustos 2013
- 38.351
- 128.929
- 798
Aaa oyun hamuruyla mı oynuyorsunuz
Aaaa kurabiyeymişKızıma sarı bi parça verdim dedim ki bunu sivilce yap kafasınaama göz daha iyi oldu dedi göz yaptı
Aaa oyun hamuruyla mı oynuyorsunuz
Aç değilsinnn su iç suuu
Çok güzel olmuş ellerinize sağlıkGıda boyası kattık hamura
Yeme diyom ya ondandır
Mandallıdan çok memnunum elimle sıkıp taktığım için leke bırakmıyor ama bugün spin mop aldım taşlar hep lekeli kaldı. Suyu tam sıkmıyor sanırım. Senin de öyle oluyor mu canım? Deterjan ne koyuyorsun. 6 kez yer sildim bugün ya lekeden dolayıİyi geceler
Mop için benim tablet mop var memnunum viledadan çok çok iyi ama daha iyi olabilir o yüzden bir de mandallı denemek istiyorum
Ay gerilim o yaaa abim cok koyardi yüreğim hop hoplardı
Birgünluk iznin olsun suc isledigimde aman yedigimde bende izinli saydim artik cumartesi günleriYeme diyom ya ondandırama çok kötü bi şey yaptım ve bu saatte lahmacun yedim ben
Evin içinde hep bir Survivor hep bir aksiyonAy gerilim o yaaa abim cok koyardi yüreğim hop hoplardı
Yarın okul başlıyor demenle beni de kandırmak uzereydinYarin okul basliyor diye kandırdım herkes eksik ödevlerini yapiyor şuan bir koşturma var şuan
Heycanlandın dimiEvin içinde hep bir Survivor hep bir aksiyon
Yarın okul başlıyor demenle beni de kandırmak uzereydinöyle unutmuşum ki okulun varlığını
Yakında kullanmak nasip olursa bu koltuk değişecek. O zaman çay bardağınıHeycanlandın dimibende geriliyorum valla
YEni koltuğun başka bir yerinneYakında kullanmak nasip olursa bu koltuk değişecek. O zaman çay bardağınıbaşka bir yere koyacak
Mandallıdan çok memnunum elimle sıkıp taktığım için leke bırakmıyor ama bugün spin mop aldım taşlar hep lekeli kaldı. Suyu tam sıkmıyor sanırım. Senin de öyle oluyor mu canım? Deterjan ne koyuyorsun. 6 kez yer sildim bugün ya lekeden dolayı
Bende çok severek almıştım. 10 yıl oldu aktifimAma rengi çok hoş koltuklarinChocolita
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?