Bende bi kere denemedim ama çok gerildigim için beni tutmadilar o tiksinme hissini anlıyorlarmış ve sen istemeyince tutmuyorlarrmis sonradan sevdim ama samimi gelmedi galibaBana tavsiye edildi aynen düşünmesi bile hoplatiyor içimi. Kadın bide seviyor doktor sülüklerim diye
ne güzel yağmış canım neresi bura
Bacımsu hiç yapamıyorsun değil arada kendini yerelere atmasan bu iş tamam
amin canım Allah razı olsun çok güzel oldu baya kalabalık olduk çocuklarla 25 kişi falandıkpapatyamm Kolay gelsinn torununuzun yeni yaşı ona güzellikler getirsin hep beraber nicelerine kavuşun inşallah
Kolay gelsinnn
papatyamm Kolay gelsinn torununuzun yeni yaşı ona güzellikler getirsin hep beraber nicelerine kavuşun inşallah
Kolay gelsinnn
çabuk sonuç ele iki gün beklemiyorsunSabah doktora diycem öyle tüp falan uğraşmasınlar bardakla alsınlar kanı iyice etraflıca baksınlar hele
Ahiretliğim nasıl oldunGünaydın
Kendimi atmirim Efser düşirimBacımsu hiç yapamıyorsun değil arada kendini yerelere atmasan bu iş tamam
Agri yok denecek kadar az efserim sabah azcık basabildim turlarim bugünAhiretliğim nasıl oldun
Çok geçmiş olsun loraAgri yok denecek kadar az efserim sabah azcık basabildim turlarim bugün
Kan verdin miKendimi atmirim Efser düşirim
Bende tuturim seniKendimi atmirim Efser düşirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?