Sana bi çay içer miyiz diye bunu gönderiyodum şarjım bitmişti sonra da unuttum. Yaşlılık böyle başlıyor demek.Bende çok severek almıştım. 10 yıl oldu aktifim
İçeriz tabi yaSana bi çay içer miyiz diye bunu gönderiyodum şarjım bitmişti sonra da unuttum. Yaşlılık böyle başlıyor demek.
Emoji kurabiye nasılİçeriz tabi yakendine yaşlı deyip delirtme. Ben daha çıtırm de
Duduslari senden almışEmoji kurabiye nasıl
Yuh daha 9 sene geridesin benden ne beyazı ne yaprağıSövmezsen başım beyaz dolmuş. Ağaçtan düşen yaprakları saymaya başladım. Ama çaktırmadan sayıyorum herkes uyuduktan sonra
Yarpak yarpak geçiyordu yaşlarrYuh daha 9 sene geridesin benden ne beyazı ne yaprağı
Şekerin düşüyor gibi bi istek mi?Sürekli bişeler yeme isteği olmasınnn nasıl gidecek bu his napacam ben100 kilo olurum yersem
Yok bildiğin keyfi ağzım boş durmasın isteğiŞekerin düşüyor gibi bi istek mi?
Yok bildiğin keyfi ağzım boş durmasın isteği
Sakız çiğnemek işe yarıyorYok bildiğin keyfi ağzım boş durmasın isteği
Bidahaki kontrolde diyetisyene gitcem inşaAllah abla, az yesem bile kilo almaya başladım üzülüyorumO zaman kendine son bir ara öğün belirleyebilirsin. Saatim geliyo o saat yerim diye düşünüp başka bir şey yemezsin.
Dişimde implant var. O takıldı takılalı çenem çok çabuk yoruluyoSakız çiğnemek işe yarıyor
Yeni mi yaptırdın canım implantıDişimde implant var. O takıldı takılalı çenem çok çabuk yoruluyo
Asddkl bardaklaSabah doktora diycem öyle tüp falan uğraşmasınlar bardakla alsınlar kanı iyice etraflıca baksınlar hele
Yok 2.5 sene oluyorYeni mi yaptırdın canım implantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?