- 2 Ağustos 2013
- 38.381
- 129.194
- 798
Sonradan gelen çok kişi oldu bende dahil. Samimi gelen aktif olan herkes çabucak uyum sağlıyor bizde zaten sohbete dahil ediyoruz konuşuyoruz vs. Topik sessiz değil ki ömrü bitmiş olsun. Garip yani dediğinizEvet maalesef.
Bütün sosyal medya hesaplarıni kapattım. Şarjı bittiğini sanmıyorum hiçbir şekilde açılmadı bir daha telefon.
Kızlar ben topik ilk açıldığında aranızda olmadığımdan dolayı siz birbirinizle arkadaş olmuşsunuz ben sınıfa sonradan gelen öğrenci gibi oldum bir türlü adapte olamadım bu dönemde de binbir türlü sorunla uğraştığım için girmedim açıkçası girmememin bir nedeni de topiğin eskisi gibi aktif olmamasıydı.
Belki bu topiğin ömrü bitti belki de yeni bir topik açmak lazım. Ben kk. Da çok aktif olmadığımdan dolayı daha doğrusu eskiden beri girerim ama genelde ilgilendiğim konuları okur çıkarım o yüzden arkadaş edinmedim arkadaş çevresi çok olan yeni bir topik açabilir.
Geçmiş olsun canımEvi havalandırdım
Yatağı topladım
Kahvaltı yaptığım bulaşıkları atıp makineyi çalıştırdım
Çamaşır katladım
Çamaşır makinesini çalıştırdım
Evi süpürdüm
Tuvalet banyo yıkadım
Yemek yaptım
Duşa girmiştim tansiyonum düştü sanırım nasıl cıktıgımı bilmiyorum. Kendimi zor attım dışarı
Cıktım zor giydim üstümüŞimdi nasılsın
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Cok geçmiş olsunCıktım zor giydim üstümütuzlu su içtim uzandım suan iyiyim çok şükür
Geçmis olsun simdi nasilsinEvi havalandırdım
Yatağı topladım
Kahvaltı yaptığım bulaşıkları atıp makineyi çalıştırdım
Çamaşır katladım
Çamaşır makinesini çalıştırdım
Evi süpürdüm
Tuvalet banyo yıkadım
Yemek yaptım
Duşa girmiştim tansiyonum düştü sanırım nasıl cıktıgımı bilmiyorum. Kendimi zor attım dışarı
Doğru düzgün bi şey yememiştim o yüzden oldu sanırım aklıma gelmemişti açlıktan olacağıCok geçmiş olsun
Dikkat et tansiyon düşmesi de iyi olmuyor uzun süre aç kaldıysan duş almak da düşürüyor
sağol abla iyiyim şimdi çok şükürGeçmis olsun simdi nasilsin
Bonus mmm sonuçların çıktımı nasılsın canım
-Hayal canım çok geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim
Aktif Lora loramm sen nasıl oldun daha iyimisin
Pinhan sevgi pıtırcığımız gelmedin iyimisin
Çok geçmiş olsun canimm kısa zamanda toparlarsın inşaAllah dikkat et kendineÇıktı gösterdim kendime koyduğum teşhis şaşmadı yineinsülin için ilaç aldım geldim
Ben ayni ya burayada bisey yazaamiyorumBonus mmm sonuçların çıktımı nasılsın canım
-Hayal canım çok geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim
Aktif Lora loramm sen nasıl oldun daha iyimisin
Pinhan sevgi pıtırcığımız gelmedin iyimisin
Gecmiş olsun bonus moraalini bozma üzerinee düşünce ilaca gerek kalmiyor insallah.Çıktı gösterdim kendime koyduğum teşhis şaşmadı yineinsülin için ilaç aldım geldim
Gecmiş olsun bonus moraalini bozma üzerinee düşünce ilaca gerek kalmiyor insallah.Çıktı gösterdim kendime koyduğum teşhis şaşmadı yineinsülin için ilaç aldım geldim
Geçmiş olsunÇıktı gösterdim kendime koyduğum teşhis şaşmadı yineinsülin için ilaç aldım geldim
İyiyim çok şükür ev & işBen ayni ya burayada bisey yazaamiyorumsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?