Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun ya . Çalındı demek tüh
Evet maalesef.
Bütün sosyal medya hesaplarıni kapattım. Şarjı bittiğini sanmıyorum hiçbir şekilde açılmadı bir daha telefon.

Kızlar ben topik ilk açıldığında aranızda olmadığımdan dolayı siz birbirinizle arkadaş olmuşsunuz ben sınıfa sonradan gelen öğrenci gibi oldum bir türlü adapte olamadım bu dönemde de binbir türlü sorunla uğraştığım için girmedim açıkçası girmememin bir nedeni de topiğin eskisi gibi aktif olmamasıydı.

Belki bu topiğin ömrü bitti belki de yeni bir topik açmak lazım. Ben kk. Da çok aktif olmadığımdan dolayı daha doğrusu eskiden beri girerim ama genelde ilgilendiğim konuları okur çıkarım o yüzden arkadaş edinmedim arkadaş çevresi çok olan yeni bir topik açabilir.

Yok kız ben buraya geleli yıllar olmadı hatta sen benden önce buradaydın sık girmediğin için öyle geliyor

Yok kız ben buraya geleli yıllar olmadı hatta sen benden önce buradaydın sık girmediğin için öyle geliyor
Ben sana özel yazmadım genel olarak yazdım evet sen de sonradan gelenlerdensin ama dediğim gibi ben gerçekten bir sürü sorunla uğraştım bu dönemde. Günlerdir aklımda mesela gene giremedim daha dün misafirim vardı

Yok anladım genel adına cevap yazdım
Ben burada değil tüm kk aktifim

Cumartesiden beri rahatsızım regl sancısını zirvede yaşadım resmen
İnşallah son reglim olur
Bugün de evi şöyle böyle topladım mutfak toplu bitki çayı içildi yatağa girmeye hazırlanıldı
İnşallah son reglin olur canım
Eğer evlat içinse isteğin seni öyle iyi anlıyorum ki

Of of ellerine sağlık tam gün menüsü yapıyorsun belli yakın olsakta hep beraber gün yapsak

Burdan kimse yeni topik açmaz.
Arkadaşımızın kaç sene gün gün emeği var bu topikte.
O gelmese de biz geliyoruz.

Aktiflik beklediğimiz zamanlarda kendimiz de aktif olmalıyız.

Evi havalandırdım
Yatağı topladım
Kahvaltı yaptığım bulaşıkları atıp makineyi çalıştırdım
Çamaşır katladım
Çamaşır makinesini çalıştırdım
Evi süpürdüm
Tuvalet banyo yıkadım
Yemek yaptım
Duşa girmiştim tansiyonum düştü sanırım nasıl cıktıgımı bilmiyorum. Kendimi zor attım dışarı

Şimdi nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…