sağol canımGeçmiş olsun abla
sağol canım sağolGeçmiş olsun
Allah razı olsun canım sağolGeçmiş olsun
Evet maalesef.Geçmiş olsun ya . Çalındı demek tüh
Bütün sosyal medya hesaplarıni kapattım. Şarjı bittiğini sanmıyorum hiçbir şekilde açılmadı bir daha telefon.Kötü olmuş bulan kişi ilk baştan açmış da aramayı sonra şarjı mı bitti yine de temkinli olmak lazım kişisel bilgilerin kayıtlı şeyler var sa iptal edilecekleri et şifrelerini değiştir mutlaka
Yok kız ben buraya geleli yıllar olmadı hatta sen benden önce buradaydın sık girmediğin için öyle geliyorEvet maalesef.
Bütün sosyal medya hesaplarıni kapattım. Şarjı bittiğini sanmıyorum hiçbir şekilde açılmadı bir daha telefon.
Kızlar ben topik ilk açıldığında aranızda olmadığımdan dolayı siz birbirinizle arkadaş olmuşsunuz ben sınıfa sonradan gelen öğrenci gibi oldum bir türlü adapte olamadım bu dönemde de binbir türlü sorunla uğraştığım için girmedim açıkçası girmememin bir nedeni de topiğin eskisi gibi aktif olmamasıydı.
Belki bu toplu ömrü bitti aslında belki de yeni bir top pek açmak lazım. Ben kalkar'da çok aktif olmadığımdan dolayı daha doğrusu eskiden beri girerim ama genelde ilgilendiğim konuları okur çıkarım o yüzden arkadaş edinmedim arkadaş çevresi çok olan yeni bir topik açabilir
sağol canım sanada geçmiş olsun kan verdim yazmışsın senin neyin varpapatyamm Geçmiş olsun
Ben sana özel yazmadım genel olarak yazdım evet sen de sonradan gelenlerdensin ama dediğim gibi ben gerçekten bir sürü sorunla uğraştım bu dönemde. Günlerdir aklımda mesela gene giremedim daha dün misafirim vardıYok kız ben buraya geleli yıllar olmadı hatta sen benden önce buradaydın sık girmediğin için öyle geliyor
Yok anladım genel adına cevap yazdımBen sana özel yazmadım genel olarak yazdım evet sen de sonradan gelenlerdensin ama dediğim gibi ben gerçekten bir sürü sorunla uğraştım bu dönemde. Günlerdir aklımda mesela gene giremedim daha dün misafirim vardı
Geçmiş olsun abla Rabbim şifa versinsağol canım sen nasıl oldun
Aynen canım yaa bugün o kadar çok işim.var kiBugün dün ki yatışın acısını çıkaralım bari
İnşallah son reglin olur canımCumartesiden beri rahatsızım regl sancısını zirvede yaşadım resmen
İnşallah son reglim olur
Bugün de evi şöyle böyle topladım mutfak toplu bitki çayı içildi yatağa girmeye hazırlanıldı
Keşke görseymişim bende tam 1 de başladım şimdi biraz dinleniyorumEvet işlere başlıyorum
Maratona gelen varmiii
Of of ellerine sağlık tam gün menüsü yapıyorsun belliMutfaktan basliyorumm
Önce abdest alayım
İlk sarmayı sarayım böreği de bugünden yapmam lazım
Ve poğaça gibi bisey yapicam
Bide tatlıyı de bugünden yapmam lazım bakalım inşallah yetişir
Salatalar yarına
Kısır yesilliklerini de bugünden halletsem ne iyi olur
Burdan kimse yeni topik açmaz.Evet maalesef.
Bütün sosyal medya hesaplarıni kapattım. Şarjı bittiğini sanmıyorum hiçbir şekilde açılmadı bir daha telefon.
Kızlar ben topik ilk açıldığında aranızda olmadığımdan dolayı siz birbirinizle arkadaş olmuşsunuz ben sınıfa sonradan gelen öğrenci gibi oldum bir türlü adapte olamadım bu dönemde de binbir türlü sorunla uğraştığım için girmedim açıkçası girmememin bir nedeni de topiğin eskisi gibi aktif olmamasıydı.
Belki bu topiğin ömrü bitti belki de yeni bir topik açmak lazım. Ben kk. Da çok aktif olmadığımdan dolayı daha doğrusu eskiden beri girerim ama genelde ilgilendiğim konuları okur çıkarım o yüzden arkadaş edinmedim arkadaş çevresi çok olan yeni bir topik açabilir.
Şimdi nasılsınEvi havalandırdım
Yatağı topladım
Kahvaltı yaptığım bulaşıkları atıp makineyi çalıştırdım
Çamaşır katladım
Çamaşır makinesini çalıştırdım
Evi süpürdüm
Tuvalet banyo yıkadım
Yemek yaptım
Duşa girmiştim tansiyonum düştü sanırım nasıl cıktıgımı bilmiyorum. Kendimi zor attım dışarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?