- 12 Haziran 2019
- 19.728
- 121.661
- 598
- 37
Geçmiş olsun canımbende rahatsızım iş yeri doktorundan bugün ve yarın için rapor aldım öğlen eve gidicem dinleneyim biraz
Geçmiş olsunbende rahatsızım iş yeri doktorundan bugün ve yarın için rapor aldım öğlen eve gidicem dinleneyim biraz
Geçmiş olsun inşallahbende rahatsızım iş yeri doktorundan bugün ve yarın için rapor aldım öğlen eve gidicem dinleneyim biraz
Sağol canım sanada kolay gelsinnBende 2. Kez calıstıyorum çamaşır makinesini ortalığı filan topladım üstten süpürdüm biraz oturuyum yemek yapıcam. Kolay gelsin canım
sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun inşallah
sağol canım sen nasıl oldunGeçmiş olsun
sağol canım çok teşekkürlerGeçmiş olsun canım
iğne yaptırdım sabah yatış devamsağol canım sen nasıl oldun
Geçmiş olsunbende rahatsızım iş yeri doktorundan bugün ve yarın için rapor aldım öğlen eve gidicem dinleneyim biraz
Geçmiş olsun ablabende rahatsızım iş yeri doktorundan bugün ve yarın için rapor aldım öğlen eve gidicem dinleneyim biraz
Bugün dün ki yatışın acısını çıkaralım bariHayırlı sabahlar kizlaarr dün yazamadım
Pek de bisey yapamadım zaten
Bi posta renkli yıkadım
Evi topladım
Yemek hazirladim
Bulaşık makine boşalttım doldurdum
Çay demledim
Bu kadar
Geçen sipariş verdim ıslandı bozuldu kuruyunca düzeldi diye yorum yapılmıştı inşallah düzelirZikirmatigim bozuldu filistin için dua okuyordum grubun duasını bardak vardı yıkayım.kaldirayim dedim suya tuttum ıslandı ve bozuldukuruyunca düzelir mi acaba
Zikirmatigim bozuldu filistin için dua okuyordum grubun duasını bardak vardı yıkayım.kaldirayim dedim suya tuttum ıslandı ve bozuldukuruyunca düzelir mi acaba
[/QUOTE
Parecim,
Bir darbe vs. olmadığından kuruyunca düzelme ihtimali var.
Geçen içini açacaktım benimkinin, ince uçlu saatçi tornavidası ile bile açamadım.
Içini açıp kurulayip kendi halinde kurumaya bırakırsan oksitlenmeden kurtarabilirsin.
Bir şey yapmadan cebimde ve çantamda çok çabuk bozuluyorlar, sağlamına henüz denk gelmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?