Başım kalabalık olmasa bende patlamak üzereyim gecen akşam öyle bir girişimde bulundum ortam musait değil bacımsuRuh ve fizik aleminde yoğunum Efserim
Seninde ellerine sağlık canım sıkma canını eminim güzel yapmışsındırEllerine sağlık.keske farkedip sizden fikir alsaydım ama arkadaşlarım o kadar da tuzlu değil dediler yediler yine de yada beni kırmak istememiş de olabilirler
Geçmiş olsunİnsülin direnci canım. Bu düzelmezse ilerisi zaten şeker
Balık istiyorsan akvaryum alıcaksın ve büyükçe bir filtre suyu mis gibi temizliyor öyle zırt pırt sen uğraşmıyorsun.Alışılıyor
Bizde ilk zaman bebeğimiz olmayınca evde bizim haricimiz de bi canli olsun istemiştim gidip balık almıştık üç tane o kadar sevmiştim ki ama öldüler malesef bi tanesine kalp masajı bile yapmıştımsonra yaşamalari için ev ortamına uygun fanuslar oksijenleri için çok yetersizmis öğrenince bi daha almadım
Elimde olan bir şey değil. Benimki psikolojik bir durum ve şu an onu çözemiyorum. İlaca başlıycam bakalım inş vesile olurÇok geçmiş olsun ve sen hala bana diyeti benimseyemedim diyorsun aşk olsun
Şeker önemli dikkat edicez bundan sonra
Ilacın glifor mu bonusElimde olan bir şey değil. Benimki psikolojik bir durum ve şu an onu çözemiyorum. İlaca başlıycam bakalım inş vesile olur
GLifor vermiyorum glifix veriyorum dediIlacın glifor mu bonus
Bu tür ilaçlar zayıflatıyor baya onu dicektim. Annem ilk kullanmaya basladığında bile baya gitmişti etki edip motive eder bir taşla iki kuşGLifor vermiyorum glifix veriyorum dedi
Bu tür ilaçlar zayıflatıyor baya onu dicektim. Annem ilk kullanmaya basladığında bile baya gitmişti etki edip motive eder bir taşla iki kuş
Evet öyle olması lazımmış bakalım ilerleyen zamanlarda da alabileceğim tek hayvan balık olur heraldeBalık istiyorsan akvaryum alıcaksın ve büyükçe bir filtre suyu mis gibi temizliyor öyle zırt pırt sen uğraşmıyorsun.
Nerden biliyorumvardı eskiden.
İnşallah vesile olsun Rabbim şifa versinElimde olan bir şey değil. Benimki psikolojik bir durum ve şu an onu çözemiyorum. İlaca başlıycam bakalım inş vesile olur
Eline sağlık gerçekten benimde inanılmaz doluTelefonu arindirdim bendecocuklarin resimleri aktardım sekmelerimi kapattim
MEsajlar ne var ne yok tertemiz oldu
Üşenmedim bi daha gittim baktım bence sen tek renk kullandığın için fazla belli olmamış yoksa yan çevirince benziyorBenim denediğim buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?