İStedğim gibi olmadı ki işte dolgun dolgun olsun istiyodumEllerine sağlık gile güle kullansınlar
Iple ilgii olabilir miİStedğim gibi olmadı ki işte dolgun dolgun olsun istiyodum
Heralde sürekli yaptığım bişey değil bilmiyorum ben deIple ilgii olabilir mi
Kolay gelsin canım ah bana da bazen geliyorlar9.30 dan beri çocukların odasındayım biri beni çıkarsınbitmiyor bitmiyor bitmiyor valla herşeyi çöpe atasım geliyor bazen.
Ben niye böyleyim bitmişken hepsi olsun bitsin
Mükemmelliyetci misin ? Hersey bir anda olmuyor malesef hamilesin birde.yaptigin kadar olsun9.30 dan beri çocukların odasındayım biri beni çıkarsınbitmiyor bitmiyor bitmiyor valla herşeyi çöpe atasım geliyor bazen.
Ben niye böyleyim bitmişken hepsi olsun bitsin
Yok değilim ya. Ama orayıda yapim şurayıda yapim derken bi baktım herşeyi dökmüşüm bunun bide toplaması varMükemmelliyetci misin ? Hersey bir anda olmuyor malesef hamilesin birde.yaptigin kadar olsun
Bonus Şişlık indi de bacagım sıkıntı basmadigim sürece ayagim iyi cok sukur.
Kızlar saat 2 oldu evet napiyoruz
İşlerini bitirenler sizi tebrik.ediyorum
Ama.henuz yatağını toplamamis olanlara sesleniyorum
Dedilerde abartmış gibi olmayayim dedim biraz şeylik var bende evetCiddi bu basmamak için koltuk değneği ile yürüyebilirsin alçı daha iyi olurdu
Sağol canım, sadelik seven biriyim güya ama maşaAllah 1 milyoncu gibiyimKolay gelsin canım ah bana da bazen geliyorlar
Bende aynı şekilde ama burası bana çok iyi geldi eskiye göre her şeyim daha çok yerli yerinde elhamdülillahSağol canım, sadelik seven biriyim güya ama maşaAllah 1 milyoncu gibiyim
Allah mecbur bırakmasın her şey oluyorDedilerde abartmış gibi olmayayim dedim biraz şeylik var bende evet
Ne güzelBende aynı şekilde ama burası bana çok iyi geldi eskiye göre her şeyim daha çok yerli yerinde elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?