Düzenli Evimiz & Hayatımız

penyez83 MssPARE ben lif örmeyi beceremiyorum ya

Kadının dediği gibi yaptım araları hiç gözükmesin fıstıklar yabışık olsun istiyorum olmadı. Kadın 5 dedi ben 7-8 li yaptım
Ellerine sağlık olmuş gibi duruyor
PiXiEE bu konuda tecrübeli o çok örüyor lif

9.30 dan beri çocukların odasındayım biri beni çıkarsın bitmiyor bitmiyor bitmiyor valla herşeyi çöpe atasım geliyor bazen.
Ben niye böyleyim bitmişken hepsi olsun bitsin
Mükemmelliyetci misin ? Hersey bir anda olmuyor malesef hamilesin birde.yaptigin kadar olsun

Mükemmelliyetci misin ? Hersey bir anda olmuyor malesef hamilesin birde.yaptigin kadar olsun
Yok değilim ya. Ama orayıda yapim şurayıda yapim derken bi baktım herşeyi dökmüşüm bunun bide toplaması var neyse %90 bitti şimdi namaz ve yemek molası verdim doğru düzgün kahvaltı da etmedim kendime ödül kokoreç yicem

Bende aynı şekilde ama burası bana çok iyi geldi eskiye göre her şeyim daha çok yerli yerinde elhamdülillah
Ne güzel her gün bir yeri ayıklasak olur biter aslında. Bende inanıyorım bu sayfa bana iyi gelecek ve öylede oluyo inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…