Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biz daha dünyada yokken annem babam almışlar babam da cani sıkılmasın diye evde salıyormus ama hiç bir yere pislemiyirmus bi tablo varmış eskiden bi tık çap takılan tablolar vardı yere doğru bakan meğer onun arkasını yer yapmış
Annem sonradan farketmis
Ve bi gun pencerenin açık olduğunu unutmuşlar uçup gitmiş gidiş o gidiş

Yemeğim var lahana sarmıştım dün akşam.
Belki ek yaparım oğlan yemiyor lahanayı
Ohh mis ellerine sağlık ben bi iki kere denedim ama beceremedim lahana sarmayı
Misafirlere a 101 den aldığım yaprakları sardım bolca yıkadım da ama çok.tuzluymus bilemedim tuzlu oldugunu pek yenmedi malesef eğer a101 den alırsanız bi gece önce suda bekletmeyi unutmayın

Bi tane kendim aldım 3 sene önce. 3 ayda öldü ishal oldu iyileşti sandık ama olmadı.
Bunu da kardeşim getirdi çocuklar üzüldü diye.
Zaten annen gitmiş hiç gözüme gelmedi bakmadım bile hayvana sonra alıştım sevdim yavruyu

Sıcak suda beklet bi dahakine. İçine de tuz koyma o yeter

Market yaprakları cok kalın oluyor ben ince yaprak bile olsa sıcak suda haşlıyorum tuzu kalmıyor.
bende bu ara yaprağa sardım normalde güzel yapardm bi iki defa çig oldu sekli bozuk oldu derken geçen yaptım tutturdum güzeldi

@penyez83 @MssPARE ben lif örmeyi beceremiyorum ya

Kadının dediği gibi yaptım araları hiç gözükmesin fıstıklar yabışık olsun istiyorum olmadı. Kadın 5 dedi ben 7-8 li yaptım
ipine göre tığ mı kalın geldi acaba

Alışılıyor
Bizde ilk zaman bebeğimiz olmayınca evde bizim haricimiz de bi canli olsun istemiştim gidip balık almıştık üç tane o kadar sevmiştim ki ama öldüler malesef bi tanesine kalp masajı bile yapmıştım sonra yaşamalari için ev ortamına uygun fanuslar oksijenleri için çok yetersizmis öğrenince bi daha almadım

Ellerine sağlık.keske farkedip sizden fikir alsaydım ama arkadaşlarım o kadar da tuzlu değil dediler yediler yine de yada beni kırmak istememiş de olabilirler

Evet kızlar
yatak toplandı
Yatak odası ıvır zıvır toplandı
Arkadaşımın bebeği için yorgan Battaniye falan çıkarmıştım yere sermek için onları kaldırdım dün acele aldığım için onu aldığım dolabı bozmuştum orayi düzelttim tekrar
Dünden kalan tatlıyı başka bi borcama aldım akşam kayinvalideme gidicez inşallah ona götürürüm bizde artık yenmiyor abur cubur kalan ne varsa ben yiyormuşum meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…