zikirmatikle bende başparmağımla çekiyorum. tespih sadece bi araç dinimizi sevdirmeye çalışacağımıza böyle aslı astarı olmayan şeylerle daha çok soğuturuz size katılıyorum.Benim amcamın elinde 3 parmağı yok çalıştığı yerde kesilmiş iş kazası. Ama baş parmagiyla zikir çeker. Bu parmakla çekmek doğru değilmiş diye duysaydi, üstelik çevrede bu kadar nefsi meşgul edecek uyaran varken, benim demek buna kabiliyetim yok deyip vazgeçmesi üzücü olurdu
Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun , çok zordur anne acısıAnnemin yün başörtüleri vardı yeniydi ben almıştım geçen sene hiç örtmedim bu sene de hiç çıkarmadım. Örtünce çok fazla benziyorum kötü oluyorum bazen kendimi annem gibi görünce.
Örtüleri vermek de istemiyorum memnun olurdu benim örtmeme.
Öyle içim sıkıştı biraz yürümeye çıkıyodum başımı örttüm kaldım
bende kahvaltı takımı hiç almadım. evim küçüktü hem koyacak pek yerim yoktu. hemde kahvaltıya misafir çağırmaya evim müsait değildi, çok şükür şimdi evim gayet büyük her fırsatta misafir ağırlamak istiyorum. Allah kısmet ederseBende senin değnek tuzlugundan istiyorum. Bir de kahvaltılık takımı. Hiç almadım desem
Allah gönlüne göre nasip etsin inşallahbende kahvaltı takımı hiç almadım. evim küçüktü hem koyacak pek yerim yoktu. hemde kahvaltıya misafir çağırmaya evim müsait değildi, çok şükür şimdi evim gayet büyük her fırsatta misafir ağırlamak istiyorum. Allah kısmet ederse
amin canım Allah razı olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin ( çok sık ettiğim bi duadır ) herkes kalbinin ekmeğini yermişAllah gönlüne göre nasip etsin inşallah
ne güzeller maşallahBirlikte tesbihat çekiyoruz onları izliyorumdemirlere tık tık vuruyorlar mübarekler
Eki Görüntüle 3381000
ne tatlı tombiş bi civciv
Kolay gelsinMisafirim gelecek bugün erken başladı bana kızlar
Evi havalandırdım
Yatak topladım evi toparladım
Dip köşe süpürdüm
Tuvalet banyo yıkadım
Kek yaptım
Çiğköfte yapıcam şimdi
Güle güle oturun inşallah huzurla bereketlebende kahvaltı takımı hiç almadım. evim küçüktü hem koyacak pek yerim yoktu. hemde kahvaltıya misafir çağırmaya evim müsait değildi, çok şükür şimdi evim gayet büyük her fırsatta misafir ağırlamak istiyorum. Allah kısmet ederse
hadi bakalım sana kolay gelsinMisafirim gelecek bugün erken başladı bana kızlar
Evi havalandırdım
Yatak topladım evi toparladım
Dip köşe süpürdüm
Tuvalet banyo yıkadım
Kek yaptım
Çiğköfte yapıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?