Aynen öyle kalpten inanmak tüm meseleTeşbihte çekilince neredeyse iki elin birçok parmağı kullanılıyor
Daha öncesi de tesbihat sayılı taşların kutuya atılması ile oluyormuş nasıl yapıldığı değil dilinden söyleyip kalben inanmak önemli olan
Asılda aynı tesbih çektice sayı atıyor let met ışıklı mışıklı değil basmalıdan daha priratik sadece biraz kaba basmalı daha avuç içine alınabilir bu çok gizlenemiyor bulursam atayım resminiNasıl bişey yer kaplar bu ya pratik değildir
Ben çoğunlukla yazacağım harfin yanındakine basıyorum sanırım mercek yanılması
Hızlı yazarken ben de yanlış basıyorumBen çoğunlukla yazacağım harfin yanındakine basıyorum sanırım mercek yanılması
Tabi çocukluktan gelen bir durum var dislekli tarzı
T yerine d b yerine p i yerine ı ç yerine c gibi gibi yazdıkca yazdıkca daha azaldı ama halen arada yapıyorum
Çok çabuk yazarım sadece düzenleme yazmaktan uzun sürüyorHızlı yazarken ben de yanlış basıyorumChocolita hep doğru anlıyor sağ olsun
Bir de yan sekmeye gidip resim ekliyorum hey yavrumÇok çabuk yazarım sadece düzenleme yazmaktan uzun sürüyor
Ya altaki benzer konulara cevap yazacağım diye gitmemBir de yan sekmeye gidip resim ekliyorum hey yavrum
Bi sıkıntı yok ya delik vardı üstünde. Yaşanmışlık yani. Kurt geçecek kadar bir delik
İçini açıp bak pamukçuk filan var mı?Bi sıkıntı yok ya delik vardı üstünde. Yaşanmışlık yani. Kurt geçecek kadar bir delik
Benimkini de geçenlerde küçük atıp kırmıştı kamera kısmını dün aldım yenisini uçmuş fiyatlarEşim dün evdeki tüm iletişim alletlerine kast eterek bozdu.
Kendi telefonu şarz sırasında kapanınca acaba bizlerindemi öyle diye tek tek deyip kapandı
Şarz söket kısmı yanınca bizimde şarz yerlerlerimiz bozuldu 3 telefondan 2 ölü benimki yaralıkendi gitti telefon aldı bizde gazı gazı geziyoruz yarın götürüp şarz yerini değiştireceğim
Bire adam sen haltı yemişsin bizden ne istedin
Valla öyle eşim aldıBenimkini de geçenlerde küçük atıp kırmıştı kamera kısmını dün aldım yenisini uçmuş fiyatlar
Eşimde kendi kullandığı modelden alacaktı yok dedim küçük her seferinde atıyor bir yereValla öyle eşim aldı
Ben tamir ederim dedim lazım değil
Benim prensibinde kulanılmıyacak haldeyse alırımEşimde kendi kullandığı modelden alacaktı yok dedim küçük her seferinde atıyor bir yere
Hiç bakmadım Efser kendi özelleri dedimİçini açıp bak pamukçuk filan var mı?
Doğuru söylüyon aile sadetiHiç bakmadım Efser kendi özelleri dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?