- 13 Mart 2019
- 16.310
- 64.055
- 598
aynen benimde öyleydi hallettim çok.sukur buzluğa başvurdum bugün yarına Allah kerimSana da canım. Benimde çok az dünden yemek var yanına ne yapsam diye düşünüyorumdüşünmek daha zor liste yapayım her hafta diyorum onu da yapmıyorum
İyi akşamlar efendimİyi akşamlar
İyi olmana sevindim arada böyle selam ver özlettin kendini
Benim de öyleydi zorda kaldım üç defa çıktımMaşallah ne güzel darısı bana inşallahkapıda araba duruyor ben hala tek başıma cesaret edemiyorum
İnşallah canım olur ya herşey olur biz insanoğlu sabırsızız çalışınca mutlaka oluyor.Maşallah yoğunsun baya. Ben zaten çevremdekilere diyorum mahalle arasında yavaş yavaş çıkın sonra ana yola çıkarınız diye. Hadi inşallah ilerletirsin bi an önce
Bende aşırı. Canım istedikçe su içiyorumMutfak bitti
Kahve içiyorum canım o kadar atıştırmalık tatlı çikolata bisküvi falan istiyor kiiii
Bende bi fincan kahve içtim şimdi de yesilcaya geçtimBende aşırı. Canım istedikçe su içiyorum
Yok bir tane kadın hoca var işte 1 saat ders aldım hiç bi şey demiyor ki sağa dön sola dön cok güzel vs. Anlat surda şöyle dön burda frene bas şurda yavaşla yok ben anlamadım ki böyle öi oluyor özel dersValla ne güzel olurdu seve seve verirdim dersiyaaa başka hoca yok mu
Fıtık mı var bonus ? Eşimde varda onunda bacağına vuruyor ağrıBelim kötü tadım yok bakamadım buraya.
Kalçadan bacağıma iniyor bu sefer ağrım
Zaten bende biliyorum sağa sola dönmeyi deseydin o nasıl ders öyleYok bir tane kadın hoca var işte 1 saat ders aldım hiç bi şey demiyor ki sağa dön sola dön cok güzel vs. Anlat surda şöyle dön burda frene bas şurda yavaşla yok ben anlamadım ki böyle öi oluyor özel ders
Geçmiş olsun BonusBelim kötü tadım yok bakamadım buraya.
Kalçadan bacağıma iniyor bu sefer ağrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?