- 2 Ağustos 2013
- 38.452
- 129.693
- 798
Uzun yol şoförü efseeerNe yapacaksa
Tam para değil bir kısmı anladım.Bizim burda manuel sıfırdan alırsan 12 bin. Ama otomatikten manuele geçeceksen 9 bin. Bu eğitim ücreti tabi. Direksiyon sınav ücreti de 750 lira tek seferde geçersen. Sonrasında da kimlik çıkarmak için 5.165 lira harç parası. Evet ders alacaksın
Ben yanlış hatırlıyorum o zamanYavrum bonus manuel istiyor. Otomatiği var. O zaman sadece direksiyon sınavına girecek.
Sende tır alacaksan ve ehliyetin varsa sadece tırın direksiyon sınavına gireceksin
Kısacası 1 kere yazılı sınava girip herhangi bir ehliyet aldıysanız başka alacağınız ehliyetler için direksiyon sınavına giriyorsunuz
Yolda durup yemek yaparız küçük tüpte
Aynen her ilde değişiyor kurs kendi belirliyor bunu. Aynen 3 bin küsürdü yılbaşından sonra 4 bin oldu.Tam para değil bir kısmı anladım.
Bu harç dediğin o zamanda ehliyet için yatırdığımız para dimi vay anasını 5 bin olmuş.
Tabi kurs dersler hariçKız gecen yıl aldı ankarada 5000 di
Normalde bizim burda senede 1 ocaktan ocağa artış oluyordu. Sonra yakıta sürekli zamlar gelince senede 2 kere artırmaya başladılar. Bu sene 2023 de 3 kere artırıldı fiyatlar. 1 senede 7 bine yakın arttı maalesefKız gecen yıl aldı ankarada 5000 di
Bende aynı kızım uyudu bişeyler yedim çay içiyorum. Sadece mutfak topluDaha hiç bir iş yapmadım oglumu uyuturken kahve içiyorum
Afiyet olsun canım benim heryer dağınıkBende aynı kızım uyudu bişeyler yedim çay içiyorum. Sadece mutfak toplu
Sana da canım. Benimde çok az dünden yemek var yanına ne yapsam diye düşünüyorumAfiyet olsun canım benim heryer dağınık
Yemek de yapmam lazım ne yapsam bilemedim
Sweet sen kursta mı çalışıyorsunNormalde bizim burda senede 1 ocaktan ocağa artış oluyordu. Sonra yakıta sürekli zamlar gelince senede 2 kere artırmaya başladılar. Bu sene 2023 de 3 kere artırıldı fiyatlar. 1 senede 7 bine yakın arttı maalesef
Ocak 5700
Haziran 7500
Ağustos 9000
Ocak 12000
Kendi kursumuz var hayalim. Kız doğunca evden devam ediyorum program vs pc den yapılabilecek işleriSweet sen kursta mı çalışıyorsun
Yaaa keşke yakın olsaydık bana sürdürseydin özel ders verseydin ne güzel olurduKendi kursumuz var hayalim. Kız doğunca evden devam ediyorum program vs pc den yapılabilecek işleri
Valla ne güzel olurdu seve seve verirdim dersiYaaa keşke yakın olsaydık bana sürdürseydin özel ders verseydin ne güzel olurdubizim burda bi kadın hoca var 1 saatlık ders aldım hiç memnun kalmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?