- 2 Ağustos 2013
- 38.451
- 129.681
- 798
Ehliyeti hangi yıl aldığına bağlı bonusum ne zaman aldınEhliyeti herkesten farklı almalıyız eğitim çok kısıtlı.
Ben bi de otomatik aldım şu an araba manuel
Onunda ehliyetini almak için sınava giriliyor dimi? Hem yazılı hem sözlü mü?
Doktorla konuşunca araya ağrıyan yerini sıkıştırır gibi oldu ama
Arınma saati
Ben manüel aldımEhliyeti herkesten farklı almalıyız eğitim çok kısıtlı.
Otamatik ayrımı olduğu zaman almışEhliyeti hangi yıl aldığına bağlı bonusum ne zaman aldın
Ulan buna çok güldümOtamatik ayrımı olduğu zaman almış
O zaman sadece direksiyon sınavına girerOtamatik ayrımı olduğu zaman almış
Niye güldün bundan önece hep manueldi sonra ayrım yaptılarUlan buna çok güldüm
2016 sonrası yani. O zaman sadece direksiyon sınavına gireceksin bonusum. Yazılı sınava girmezsinCovid ilk görüldüğünde yeni gelmişti ehliyetim 2021 mi oluyorsweetgirlcandy
Yok tıra yada karavana yükseltirsen ehliyetini aynı işlemlerden başlıyorsun tekrardan başlıyorsun diye biliyorumO zaman sadece direksiyon sınavına girer
Niye güldün bundan önece hep manueldi sonra ayrım yaptılar
2016 sonrası yani. O zaman sadece direksiyon sınavına gireceksin bonusum. Yazılı sınava girmezsin
Kaynım girerken hem sözlüye girdi hem direksyona diye hatırlıyorum2016 sonrası yani. O zaman sadece direksiyon sınavına gireceksin bonusum. Yazılı sınava girmezsin
Bende otomatik almak istedim ama manuel araba kullanamaz ve tekrar sınava girmen gerekir dedikleri için ehliyeti manuel aldım. ( 2017 )Ehliyeti herkesten farklı almalıyız eğitim çok kısıtlı.
Yavrum bonus manuel istiyor. Otomatiği var. O zaman sadece direksiyon sınavına girecek.Yok tıra yada karavana yükseltirsen ehliyetini aynı işlemlerden başlıyorsun tekrardan başlıyorsun diye biliyorum
Ne yapacaksaSende tır alacaksan ve ehliyetin varsa sadece tırın direksiyon sınavına gireceksin
Bizim burda manuel sıfırdan alırsan 12 bin. Ama otomatikten manuele geçeceksen 9 bin. Bu eğitim ücreti tabi. Direksiyon sınav ücreti de 750 lira tek seferde geçersen. Sonrasında da kimlik çıkarmak için 5.165 lira harç parası. Evet ders alacaksınParası nasıl peki? Amaaan bi de ders alıcaz tekrardan dimi
Ehliyeti yoksa öyle. Ama varsa sadece direksiyon yavruşumKaynım girerken hem sözlüye girdi hem direksyona diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?