- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.095
- 598
- 32
Tabii verilir ya seyrederken bile yoruluyoruzBunu kız yapıyor bende seyrediyorum
Sende gel diyor bana benim gözlerim hareket ediyorum dedimTabii verilir ya seyrederken bile yoruluyoruz
Aldık nolucu
Ay hoş geldinn bende bir heyecanlandimEvet sanırım yaniisterseniz gelin 2 kişilik yer var yazmis bende isterim dedimm
İki arkadaş yönetiyoruz. Takiple ilgilenen arkadaşımın yapabileceği kadar üyeyi alıyoruz. Küçük çocuk var ikimizde de. Gelmek isteyen herkes gelebilir tabi de. Liste olayı o şekildenasıl yani gruplara sayıylamı alıyolar
Daha önce fazla citilemekten musluk başlığı elimde kalmıştı
Daha önce fazla citilemekten musluk başlığı elimde kalmıştıama bunda gerçekten benim bi suçum yok yeni diye gözüm gibi bakıyordum
Napiyim paslanmıştı değişim vakti gelmiştiKaç yıldır burdayız bi tane musluk kırdığım yok kendimi sorguladım şu an
İma ile sporu da ilk defa duyuyorum ydhddjkdSende gel diyor bana benim gözlerim hareket ediyorum dedim
Bende cok kirar dökerim ama citilemekten falana degil sakarliktanDaha önce fazla citilemekten musluk başlığı elimde kalmıştıama bunda gerçekten benim bi suçum yok yeni diye gözüm gibi bakıyordum
Ben de dalmısım kafamın icinde birilerine laf yetistiriyordum sinirimi musluktan çıkardımBende cok kirar dökerim ama citilemekten falana degil sakarliktanbirde servis falan gelince cocuk yapmis diyorum
Lora ayağına ne oldu, bişey mi var?Yazın iki arkadaşım olmuştu kardeşten öte oldular kısacık zamanda. Ben söylememiştim Cocuklar okulda demis ayağımı. Ögleden sonra geliceklermis evi halledelim dedilercok duygulandım bugünlerde ağlak bisi oldum
1 hafta önce düştümde narin kemigim catlamisLora ayağına ne oldu, bişey mi var?
Ay ben hiç doğru düzgün okuyamadım geçmişi.
Hastalar varsa geçmiş olsun.
İyi olsun inşallah herkes.
VErdikleri krem bitti abla agrim sükurler olsun hissetmiyorum artık. Geciyor yavas yavas insallah.Atlata zıplaya okudum sizleri bu gün yoğun bir gündüyorulduğum
Bonus mm nasıl oldun, Allah kabul etsin niyetliymişsin, sana eşlik etmeyi çok isterdim
Aktif Lora loramm sen nasıl oldun, arkaşlarına biz de aynen böyle yaparız yardımlaşma güzeldir
golgefeslegeni hayırlı uğurlu olsun tez vakitte kendi evinize kolaylıkla taşınırsınız
Gonulmeyvesi diyet topiğin hayırlı olsun
Hay Allah... Kırılgan arkadaşım, dünya hassas kalpli ve hassas kemikliler için cehennem1 hafta önce düştümde narin kemigim catlamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?