Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aldık nolucu
Evet sanırım yani isterseniz gelin 2 kişilik yer var yazmis bende isterim dedimm
Ay hoş geldinn bende bir heyecanlandim
nasıl yani gruplara sayıylamı alıyolar
İki arkadaş yönetiyoruz. Takiple ilgilenen arkadaşımın yapabileceği kadar üyeyi alıyoruz. Küçük çocuk var ikimizde de. Gelmek isteyen herkes gelebilir tabi de. Liste olayı o şekilde

Lidlaylim inşallah kolayca halledilir. Bu arada masallahın varmış gercekten
Daha önce fazla citilemekten musluk başlığı elimde kalmıştı ama bunda gerçekten benim bi suçum yok yeni diye gözüm gibi bakıyordum

Sende gel diyor bana benim gözlerim hareket ediyorum dedim
İma ile sporu da ilk defa duyuyorum ydhddjkd
Daha önce fazla citilemekten musluk başlığı elimde kalmıştı ama bunda gerçekten benim bi suçum yok yeni diye gözüm gibi bakıyordum
Bende cok kirar dökerim ama citilemekten falana degil sakarliktan birde servis falan gelince cocuk yapmis diyorum

Bende cok kirar dökerim ama citilemekten falana degil sakarliktan birde servis falan gelince cocuk yapmis diyorum
Ben de dalmısım kafamın icinde birilerine laf yetistiriyordum sinirimi musluktan çıkardım aslında daha çok vukuatım var çocukta küçük onunda üstüne atamıyorum

Lora ayağına ne oldu, bişey mi var?

Ay ben hiç doğru düzgün okuyamadım geçmişi.
Hastalar varsa geçmiş olsun.
İyi olsun inşallah herkes.

Atlata zıplaya okudum sizleri bu gün yoğun bir gündü yorulduğum

Bonus mm nasıl oldun, Allah kabul etsin niyetliymişsin, sana eşlik etmeyi çok isterdim

Aktif Lora loramm sen nasıl oldun, arkaşlarına biz de aynen böyle yaparız yardımlaşma güzeldir

golgefeslegeni hayırlı uğurlu olsun tez vakitte kendi evinize kolaylıkla taşınırsınız

Gonulmeyvesi diyet topiğin hayırlı olsun

Yazayım günümü
Sabah işleri
Çamaşır katla, yerleştirdim
Mutfak topladım
Mutfak tezgahına çamaşır suyu döküp beklettim biraz
Yine mutfakta bazı dolap içi düzen değişikliği yaptım
Çocukların odasını topladım
Yemek yaptım
Çocuklarla ilgilen, oyna, konuş bi sürü bişey
Okuldan gelenleri kursa götürüp geldim
İrmik helvası yaptım, canım istedi
Tekrar mutfak topladım bulaşık vs
Mutfak dolaplarını sil, buzdolap sil,açık rafları sil

Bitti.
Bugun günüm mutfakta geçmiş.
Öyle planlamıştım zaten.
Yarın evle ilgilencem, genel.

Akşamı ettik.

VErdikleri krem bitti abla agrim sükurler olsun hissetmiyorum artık. Geciyor yavas yavas insallah.

1 hafta önce düştümde narin kemigim catlamis
Hay Allah... Kırılgan arkadaşım, dünya hassas kalpli ve hassas kemikliler için cehennem

Geçmiş olsun canım
Çatlak da zor. 4 sene önce eldeki baş parmağım çatladı, hala bazen sızlar.
İnşallah kalıcı şifalar versin Allah.
Dikkat et kendine, zor oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…