- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.095
- 598
- 32
Sag ol canımGeçmiş olsun canim
Nasil iyi cekiyordur o dimi sarjli mi memnun musun ?Philips benim ki
Olur olur. Bozulan da fantomdu yaşlandı ve öldüFantom var ama
UCuz mudur oBenimkinde lazer ışığı yok çok oldu alalı
Benimkinden yok artık ama bir üst modeli var v8 12 13 bin bandındaUCuz mudur o
Daha iyi ol canım RABBİM ferahlık versin, gel sık sık buraya düzenini oturtur kafanı dağıtırsınBende sizi ozledimmdepresyondaydim penyezim biliyorsun başımıza gelenleri biraz biraz kendime geldim sayılır şükür
Bir bakım olmadı süpürge hic almam onu alirsamBenimkinden yok artık ama bir üst modeli var v8 12 13 bin bandında
Teşekkürler penyezimmDaha iyi ol canım RABBİM ferahlık versin, gel sık sık buraya düzenini oturtur kafanı dağıtırsın
Duşumuda aldım gözlerim yorulduEfser im döndün mü ankaraya sporun iyiymiş bu akşam bende aynen öyle yapicam
@Lidlaylim gülüm sakin sakin kullanalım eşya neyindiiiieline de
Yinede dikkat et kuzumVErdikleri krem bitti abla agrim sükurler olsun hissetmiyorum artık. Geciyor yavas yavas insallah.
Mağazaya gitme imkanın varsa gidip bir kullan canım, benim bel fıtığım var mesela büyük süpürgeyi ayda yılda bir aciyorum. Günlük bununla bizt bizt süpürüyorum her yeriBir bakım olmadı süpürge hic almam onu alirsam
O da olur gideyim insallah. Surekli supurmek icin evet gercekten büyük yoruyor artıkMağazaya gitme imkanın varsa gidip bir kullan canım, benim bel fıtığım var mesela büyük süpürgeyi ayda yılda bir aciyorum. Günlük bununla bizt bizt süpürüyorum her yeri
Robot süpürge ve dysonla geçiriyorum ben günü, malum evde 2 kedo varO da olur gideyim insallah. Surekli supurmek icin evet gercekten büyük yoruyor artık
Yaaa efseer idoolümsün yaaAktif Lora
İma mima bir gelişme var sanki yarında ayak başbarmağımı çalıştıraçağım yavaş yavaş yukarıya çıkarım
Memnunum ben işimi görüyor güzel çekiyor ama maddi imkanın varsa dyson alNasil iyi cekiyordur o dimi sarjli mi memnun musun ?
Ayıbsın yorumamak mı?Yaaa efseer idoolümsün yaabu ne hırs çok yorulma ama tamam mi
Yazamadım ay, çok mu acil lazım
dünya hassas kalpli ve hassas kemikliler için cehennem
ElendimTorbasiz dik süpürge kullanan var mığğ? (Dyson hariç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?