Genel olarak şarküteri sevmiyorsun. Sağlıklı bir reddedisYok. Çiğ hiç yiyemem bişmesi lazım
Yok severim onları bazen sarımsak kokusu ağır gelir. Pastırma da çemenin kokusundan yiyemem çiğken.Genel olarak şarküteri sevmiyorsun. Sağlıklı bir reddedis
Onu ben soğanlı yaparım ramazanlarda iftaraBen pastirmaya bayılırım. Çemenli olacak ama. Hele ki pastırmalı yumurtaahh neyse ki çok pahalı
Yine tutuldu elim 2 saat girmedim çoşmuşsunuz maşallah Allah muhabbetinizi artırsın-Hayal eli bol geliyor maşallah
Ben efsaneyim filminde kadın gelip adamın bin yıldır sakladığı pastirmayi pastırmalı yumurta yapmıştı hani. Pastırmalı yumurta bence orada büyük anlam kazandıYok severim onları bazen sarımsak kokusu ağır gelir. Pastırma da çemenin kokusundan yiyemem çiğken.
Pişirilince hafif hada lezzetli bana göre.
Bende çok severim yumurtalı pastırmaBen pastirmaya bayılırım. Çemenli olacak ama. Hele ki pastırmalı yumurtaahh neyse ki çok pahalı
Ay çıldırıyorum bu saatteeBende çok severim yumurtalı pastırmaolsada yesek
Ettahiyatu okuyacağız. 1 kişi için 21 tane. Günlük 2 kişiye okunacakpenyez83 ne okuyacaksınız ? Bende katılmak istiyorum
Çıldırsak bile evde yok pastırmaAy çıldırıyorum bu saattee
Kişi başı 21 kez Ettehiyyâtü duasını okuyacağız nasipse. Günde iki kişi niyetine okunacak.penyez83 ne okuyacaksınız ? Bende katılmak istiyorum
Bende katılmak isterimEttahiyatu okuyacağız. 1 kişi için 21 tane. Günlük 2 kişiye okunacak
Valla aynen öyle. Kaç ay oldu Allah bilirÇıldırsak bile evde yok pastırmaen son ne zaman aldım hatırlamıyorum bile
Tamam benide alır mısın abla ?Kişi başı 21 kez Ettehiyyâtü duasını okuyacağız nasipse. Günde iki kişi niyetine okunacak.
Yani 42 kez okuma canım
Çok guzel olurBende katılmak isterim
Bende katılmak isterim
Tamam abla teşekkür ederimPiXiEE özelden niyeti gönder canım cuma günü başlayacağız. Şimdiden okuyup kendine kumbara yapabilirsin
Çok rahat okunuyor. Uzun gibi duruyor ama tevhid ve salavat çekmiştik ondan hızlı bittiTamam abla teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?