Kesinlikle. Kalbe duyurana kadar seslenmektir zikir. Gafletten uyanana kadarDilimin bu meşguliyeti ruhuma iyi geliyor
Çok iyi oldu tinnoşum gündem zaten içimizi dağlıyor nefes alıyoruz burda
Eşimin çalıştığı kurum çürük raporu aldı binayı kapattılar bakanlık yollayacak nereye yollarlarsa artk hayırlısı diyorum ama tabiki istemiyorum düzen kurunca gitmek zorYaa nereye çiçeğimm üzüldüm
Bekleyin gelicemmmm bir kaç akşam sonra, etiketlerim ileHer anpenyez83 etiketi yabıştıracak gibi hissediyorum saati gelince insanın canı istiyor
Kesinlikle BonusummÇok iyi oldu tinnoşum gündem zaten içimizi dağlıyor nefes alıyoruz burda
Anladımmm minnoşummmmEşimin çalıştığı kurum çürük raporu aldı binayı kapattılar bakanlık yollayacak nereye yollarlarsa artk hayırlısı diyorum ama tabiki istemiyorum düzen kurunca gitmek zor
Kimbilir belki bir gün İstanbuldan bizim için benzer şeyler duyacaksınız...Kesinlikle Bonusummzaten hep aklımız fikrimiz bu gece de olacak
Amin canımm ❤❤Anladımmm minnoşummmm
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsunnn gönlünüzce olsuninşallah gitmezsinizz
Yazın evde gobem açık gezemem böyle olursa acil inmesi lazım hdgshshsBu muydu lan burda ağladığın
marka söylesende rezil olmayayimGsfshsgsgs kız valla bak diğer aldıklarımı beğenmedim ama bu hojdur
Etiketten önce yetircem diye ne strese giriyorum ya
marka söylesende rezil olmayayimtaktım denicem dghddjdk
penyez83 in mesajini görünce saate bakiyorum hemen dizlerime vurup koştuğum cok olmustur
Aynen aynen benimm dee
Bak aynisi değil camlar gümburtuye gidiyodu az kalsin cok teseekkur ederimEki Görüntüle 3382405
Ahanda bu asko
Ağzından yel alsınn BonusummmmKimbilir belki bir gün İstanbuldan bizim için benzer şeyler duyacaksınız...
Ben çoğunu denedim en çok bunu sevdim, farmasi en kotusuydu toplu almıştım bitirene kadar canım çıktı.Bak aynisi değil camlar gümburtuye gidiyodu az kalsin cok teseekkur ederim
Farmasi denedim gercekten berbatti. Koloroplastı sevdim bende. Sleepy leke yapti aynada o da iyi de. Pahali da geliyor digerlerine göreBen çoğunu denedim en çok bunu sevdim, farmasi en kotusuydu toplu almıştım bitirene kadar canım çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?