İyi akşamlar canlarımmm, bugün pek bir iş yapmadım. Sabah bir iş görüşmesine gittim, yakın zamanda ise başlıyorum Allah izin verirse
Evde dünden kalan çorba ve pilav vardı yanına bezelye yaptım, tatlı olarakta fırında sütlaç yaptım
Hayırlı olsun işin canımİyi akşamlar canlarımmm, bugün pek bir iş yapmadım. Sabah bir iş görüşmesine gittim, yakın zamanda ise başlıyorum Allah izin verirse
Evde dünden kalan çorba ve pilav vardı yanına bezelye yaptım, tatlı olarakta fırında sütlaç yaptım
Hayırlı olsun yeni işin
Teşekkürler beybilerimmHayırlı olsun işin canım
Hayırlı olsun hemşiremİyi akşamlar canlarımmm, bugün pek bir iş yapmadım. Sabah bir iş görüşmesine gittim, yakın zamanda ise başlıyorum Allah izin verirse
Hayırlı olsun hemşirecimİyi akşamlar canlarımmm, bugün pek bir iş yapmadım. Sabah bir iş görüşmesine gittim, yakın zamanda ise başlıyorum Allah izin verirse
Hayırlı olsun hemşirem
Teşekkürler askomlaarHayırlı olsun hemşirecim
Mesaj sayısından kaynaklı. Belli bir sayıyı geçince guru oluyorsun. Sonra nirvana falanKızlar ismimin yanında guru yazıyor sanki daha önce yazmıyordu yada ben fatketmedim yeni bi şeyse "guru" ne demek
Aaaa doğum günün müüHadi yatalım uyuyalım
Sabah ben bir yaş daha yaşlı uyanacam
Sevinsem mi üzülsem mi
Mutlu yıllar pareHadi yatalım uyuyalım
Sevinsem mi üzülsem mi
Nice güzel yaşların olsun paremmmm sağlıkla sıhhatle huzurla afiyetleHadi yatalım uyuyalım
Sevinsem mi üzülsem mi
Ay bende guru oldum.bende ne olduğunu bilmiyorum ama iyi bise zaarKızlar ismimin yanında guru yazıyor sanki daha önce yazmıyordu yada ben fatketmedim yeni bi şeyse "guru" ne demek
Mutlu yillaraHadi yatalım uyuyalım
Sevinsem mi üzülsem mi
Nice sağlıklı huzurlu senelere paremHadi yatalım uyuyalım
Sevinsem mi üzülsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?