Bu ara mutfak döküp temizliyecek var mı ?
Ne valizi karıştırıyon odayı karıştırıyon o zamanCümleler bire devirik be bonusum az daha devrik kalak
Bizim aylığımıza kim güvenir hep dolunay hep dolunay
Ruhumun devrikliği oNe valizi karıştırıyon odayı karıştırıyon o zaman
Ay parçası gibiyiz derdimize bakBizim aylığımıza kim güvenir hep dolunay hep dolunay
O biz olalım o zamanO Ben olsam bari dökülmeye ihtiyaç var.
Anamın lafı "Aya sen doğma ki ben doğayım"diyoruz kafa tutuyoruz maşallahımız varAy parçası gibiyiz derdimize bak
Anamın lafı "Aya sen doğma ki ben doğayım"diyoruz kafa tutuyoruz maşallahımız var
Anam bunu ironi yaparak söylerdiOhaa çok güzel laf
Anam bunu ironi yaparak söylerdi
Çirkin birini gördüğü zaman yada kendini öven birini gördüğü zaman
He anam heee aya sen doğmaki ben doğayım de derdi
Bu arada anne çok ayıp
İnsanoğlu kuş misali 24 dk önce nerdesin şimdi nerdaaAz bi yürüdüm geldim.
Mutfağı geceden bıraktım sırtımda kambur gibi durdu.
10 buçuğa kadar bir sabah rutini yapayım inşallah
Geç değil bonusum el ele tutuşup beraber kalkalımİnsanoğlu kuş misali 24 dk önce nerdesin şimdi nerdaa
Geç değil bonusum el ele tutuşup beraber kalkalım
Geç değil bonusum el ele tutuşup beraber kalkalım
çok sağol canım gitmemmi geçen pazartesi iş yeri doktoruna çıkmıştım normal soğuk algınlığı ilaçları verdi, iyi gibiydim pazar günü tekrar fenalaştım.acile gittik faranjitsin dedi ağrı kesici,alerji ilacı ve çinko vitamini verdi. kullandım. ama başım felekat agrıyodu dün tekrar iş yeri doktoruna çıktım ben iyileşemedim başım çok kötü ağrıyo dedim sinüzüt olabilirsin dedi güçlü bi antibiyotik verdi. bakalım inşallah fayda eder. bugün düne göre biraz daha iyiyim çok şükür. oruç tutamadım kandilde namaz kılamadım istediğim kadarpapatyamm geçmiş olsun tekrar düzelemedin bi daha mı gitsen dr a?
çok sağol canım gitmemmi geçen pazartesi iş yeri doktoruna çıkmıştım normal soğuk algınlığı ilaçları verdi, iyi gibiydim pazar günü tekrar fenalaştım.acile gittik faranjitsin dedi ağrı kesici,alerji ilacı ve çinko vitamini verdi. kullandım. ama başım felekat agrıyodu dün tekrar iş yeri doktoruna çıktım ben iyileşemedim başım çok kötü ağrıyo dedim sinüzüt olabilirsin dedi güçlü bi antibiyotik verdi. bakalım inşallah fayda eder. bugün düne göre biraz daha iyiyim çok şükür. oruç tutamadım kandilde namaz kılamadım istediğim kadar( banyo yapınca saçımı kurutmuyodum hiç belkide ondan oldu bundan sonra kurutucam )
Cok gecmiş olsun
Allah razı olsun kızlarGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?