- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Yeni batarya aldım onu taktım abla. Xiaomi ise seninki bu adam tamir ediyor yakınsa sorabilirsinBenimde mopluydu ama serinisini bilmiyorum kendinden çöp kovalı var ya ondan
Benimde depremde uzun süre evde şarzda kaldı orda o dönem zaten elektirik sıkıntıydı burdada hiç çalışmadı burdada servise danıştım kutusu memlekette faturasını ben nerden bulayım zatten ev hediyesiydi o piskolojiyle peşine düşmekte içimden gelmedi gecende evde döküntü duruyor diye kaldırdım
Sen nasıl çalıştırdın bana anlatırmısın
Oy hanım gız erken geliyorsan akşama işleri sıralarsın
Pardon benimki Lydsto Xiomi yan ürünü diye biliyorum bu seri Xiomi de vardı onu net hatırlıyorum bakayım kuzum sağolYeni batarya aldım onu taktım abla. Xiaomi ise seninki bu adam tamir ediyor yakınsa sorabilirsin
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ulan bunları yazarken hiç klavyen şaşmıyorPardon benimki Lydsto Xiomi yan ürünü diye biliyorum bu seri Xiomi de vardı onu net hatırlıyorum bakayım kuzum sağol
Demek Türkçeyle sorunumUlan bunları yazarken hiç klavyen şaşmıyor
Hem dik hem ulusal lesliDemek Türkçeyle sorunum
Bu karmayı bulamazsınHem dik hem ulusal lesli
Sabah günü müydüSelam kızlar
Günümüz vardı yeni geldim eve
Askom söyle sağ tarafıma doğru olsun hsgshsgsbHemşire dümdüz geliyosun gel bi tane dümdüz yabıştırayım
Karışma kıza dün ben haşladımHemşire dümdüz geliyosun gel bi tane dümdüz yabıştırayım
Koru beni efo, bonus çiğ çiğ yicek hdhshdhKarışma kıza dün ben haşladım
En sevdiğim hep bir kahvaltı günü olsun istemişimdirSabah günü müydü
Amaaan döndü de noldu iş güçEn sevdiğim hep bir kahvaltı günü olsun istemişimdir
Bak erkenden eve dömüş ne güzel
geç arkama o bugün karışık açıktım mı açıkmadı mı düşünüyor bir şey yapamazKoru beni efo, bonus çiğ çiğ yicek hdhshdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?