Düzenli Evimiz & Hayatımız

penyez83 ikinci 20 isim içinde hem El Hafid var hem El Hafiz dat harfi telaffuzu isimleri benzetiyor yapıcam inşallah yaa
el hafid dat( ne d ne de z ) arası olarak okumayı öğrendik söylerken, ne d çıkacak nede z çıkacak ortası çıkacak.... ah ah ses atma imkanı olsaydı

Gonulmeyvesi Hafızam daha iyi bilir

el hafid dat( ne d ne de z ) arası olarak okumayı öğrendik söylerken, ne d çıkacak nede z çıkacak ortası çıkacak.... ah ah ses atma imkanı olsaydı

Gonulmeyvesi Hafızam daha iyi bilir
Mahrecim iyi şükür ya benzerliği dedim ben HAFİD olan uzatılıyor HAFİZ olan uzatılmıyor oda bir farkı dinlemek ayrı ismi arapça görmek lazım

Xiaomi mi vacuum mop pro. Benim ki elektrikler gitti geldi ondan sonra sürekli şarj ediliyor demeye başlamıştı hiç susmadan. Bataryadanmış meğer
Benimde mopluydu ama serinisini bilmiyorum kendinden çöp kovalı var ya ondan

Benimde depremde uzun süre evde şarzda kaldı orda o dönem zaten elektirik sıkıntıydı burdada hiç çalışmadı burdada servise danıştım kutusu memlekette faturasını ben nerden bulayım zatten ev hediyesiydi o piskolojiyle peşine düşmekte içimden gelmedi gecende evde döküntü duruyor diye kaldırdım
Sen nasıl çalıştırdın bana anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…