- 2 Ağustos 2013
- 38.464
- 129.773
- 798
Xiaomi mi vacuum mop pro. Benim ki elektrikler gitti geldi ondan sonra sürekli şarj ediliyor demeye başlamıştı hiç susmadan. Bataryadanmış meğer
Benimde burda çalışmıyor markası neydi
Gözün aydın canım hayırlı olsunTeşekkürlerevet dün anlaştım bir hastaneyle cok şükür 10 15 güne başlayacağım allahin izniyle
el hafid dat( ne d ne de z ) arası olarak okumayı öğrendik söylerken, ne d çıkacak nede z çıkacak ortası çıkacak.... ah ah ses atma imkanı olsaydıpenyez83 ikinci 20 isim içinde hem El Hafid var hem El Hafiz dat harfi telaffuzu isimleri benzetiyor yapıcam inşallah yaa
Olmuş mu diye denemek için en sağdaki büyütece tıklayıp ön izleme yapabilirsinolmuş mu
Mahrecim iyi şükür ya benzerliği dedim ben HAFİD olan uzatılıyor HAFİZ olan uzatılmıyor oda bir farkı dinlemek ayrı ismi arapça görmek lazımel hafid dat( ne d ne de z ) arası olarak okumayı öğrendik söylerken, ne d çıkacak nede z çıkacak ortası çıkacak.... ah ah ses atma imkanı olsaydı
Gonulmeyvesi Hafızam daha iyi bilir
Onu da deniyim hiçbişeyden eksik kalmıyımOlmuş mu diye denemek için en sağdaki büyütece tıklayıp ön izleme yapabilirsin
Onu da deniyim hiçbişeyden eksik kalmıyım
Evet evet faydalı bişeymiş gördümMEsajı ön izleme bazen etiket yaparken falan lazım oluyor iyi bir şey
Ben zaten yapıyorum şu an ezana kadar devamDinlendim yetermaratona çıkalım mı
Elinde telefonla mı iş yapıyorsunBen zaten yapıyorum şu an ezana kadar devam
Yanımda esma dinliyorum kızların odasını topluyorum bırakıcam şimdiElinde telefonla mı iş yapıyorsun
Tamam ben de kalkıyorum o zamanYanımda esma dinliyorum kızların odasını topluyorum bırakıcam şimdi
Ben varım maratonaDinlendim yetermaratona çıkalım mı
Benimde mopluydu ama serinisini bilmiyorum kendinden çöp kovalı var ya ondanXiaomi mi vacuum mop pro. Benim ki elektrikler gitti geldi ondan sonra sürekli şarj ediliyor demeye başlamıştı hiç susmadan. Bataryadanmış meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?