Düzenli Evimiz & Hayatımız

çok şanlısınız sizin adınıza çok sevindim bende istediğim azıçık olsada kendi sorumluğunu alması İstiyorum bunu öyle yada böyle bir anlatma yollu bulacağız

geçmiş olsun canım Allah şifa versin önemli bişe deildir inş.

Dün mesajını atlamışım Ben dönemsel olduğu düşünüyorum bakalım atlamatasam doktora giderim
Sizede çok geçmiş olsun dikkat edin

çok şanlısınız sizin adınıza çok sevindim bende istediğim azıçık olsada kendi sorumluğunu alması İstiyorum bunu öyle yada böyle bir anlatma yollu bulacağız
her çocuk farklı oluyo yaradılış karakter kimi kendi kendine öğrenir yapar kimi söylersen yapar, kimide mecbur kalınca
benim oğlum kızımdan daha büyük bekar onuda ben yetiştirdim. ama pek bişe yapmaz kaç yaşına geldi zorla kendi işlerini yapıyo işte koç burcu çok zor bi burç o inatçı ben inatçı kızım başak burcu onunla gayet güzel anlaşıyoruz. bu hayatta beni anlayan tek kişi kızım

Kızım koç burcu yükselenide koç

Benimde burda çalışmıyor markası neydi

penyez83 penyezim ben başladım çalışmaya ilk 20 isim tekrarı yapıyorum. Bu çocuklar için olanda 20 şer isim okunuyor çok iyi oluyor bana başa alıp dinliyorum söylüyorum.
Anlamlarını bu gece çalışıcam inşallah.

10 kere oku
10 kere söyle
10 kere yaz

Gibi bir paylaşım görmüştüm 10 olduğuna tam emin değilim ama çok doğru bence.
Kızıma Fil suresini böyle okuma söyleme şeklinde ezberlettim

Zor iş yaa anlamadım valla sana tebrik koyuyorum
Kız yok zor değil bi kez daha yap göze tıklayınca iki parantez oluyor onun arasına yazacaksın [,,,,,,] şuraya [;,,,,,,] mavi olan yerde zaten göze basınca ilk çıkan yere yazılıyor

Sen iki parantez arasına değil parantez içine yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…