çok şanlısınızbu zamanda kız olsun erkek olsun yetiştirmek öğretmek gerçekten çok zor çünkü onları oyalıyacak eğlendirecek çok şey var telefon , bilgisayar ,malesef tembel bi nesil yetişiyo anneler babalar her şeyi önlerine hazır veriyolar ( sizin için söylemiyorum genel olarak gördüklerim ) benim kızım 13 yaşında mutfağa girmişti yemek yapıyodu ben çalışıyodum. kendi isteğiyle girdi yaptı. üniversiteye giderken ardaşlarıyla evde kaldılar öğrendikleri o kadar işine yaradıki arkadaşları yemek yapmayı bilmiyolardı, yemekleri benim kızım yapıyodu temizliğide diğerleri , hiç zorluk çekmedi aç kalmadılar. 2 sene olucak mayısta evleneli bende çok rahat ettim evlenene kadar Allah razı olsun kızımdan ramazanda sahuru hazırlar bizi kaldırırdı. iftarıda ben hazırlardım. oda öğrenir çok üstüne gitmeyin ama kendi odasının işlerini siz yapmayın rahatsız olunca mecburen yapıcak çocuklarımızın işlerini yaparak onlara iyilik yapmış olmuyoruz,aksine kötülük oluyo hiç bişe öğrenmiyolar .
geçmiş olsun canım Allah şifa versin önemli bişe deildir inş.Geçmiş olsun efser.
Ben de tansiyonla mücadeledeyim.
Yaklaşık bir ay önce ciddi ve uzun süreli bir baş dönmesi ile acillik oldum.
Testler onlar bunlar.
Her ihtimal değerlendiriliyor.
Şuanda şüphe tansiyonda.
8-4
9-5 civarı düşüyor.
Haftaya holter takılacak, kardiyolojiye yönlendirdiler.
Bakalım göreceğiz.
Neyim var bilmem ama var bişey, insan anlıyor.
Dün mesajını atlamışımGeçmiş olsun efser.
Ben de tansiyonla mücadeledeyim.
Yaklaşık bir ay önce ciddi ve uzun süreli bir baş dönmesi ile acillik oldum.
Testler onlar bunlar.
Her ihtimal değerlendiriliyor.
Şuanda şüphe tansiyonda.
8-4
9-5 civarı düşüyor.
Haftaya holter takılacak, kardiyolojiye yönlendirdiler.
Bakalım göreceğiz.
Neyim var bilmem ama var bişey, insan anlıyor.
her çocuk farklı oluyo yaradılış karakter kimi kendi kendine öğrenir yapar kimi söylersen yapar, kimide mecbur kalıncaçok şanlısınızsizin adınıza çok sevindim bende istediğim azıçık olsada kendi sorumluğunu alması İstiyorum bunu öyle yada böyle bir anlatma yollu bulacağız
Kızım koç burcu yükselenide koçher çocuk farklı oluyo yaradılış karakter kimi kendi kendine öğrenir yapar kimi söylersen yapar, kimide mecbur kalınca
benim oğlum kızımdan daha büyük bekar onuda ben yetiştirdim. ama pek bişe yapmaz kaç yaşına geldi zorla kendi işlerini yapıyo işte koç burcu çok zor bi burç o inatçı ben inatçıkızım başak burcu onunla gayet güzel anlaşıyoruz. bu hayatta beni anlayan tek kişi kızım
en yaşlı benim bi kere burda sen daha dur , ben martta 50 ye giricemDüzenli aralıklarla yaşımı yazmam gerek demek39 yaşındayım
Benimde burda çalışmıyor markası neydiRobot süpürgem bozulmuştu kaç senedir servise falan ulaşamadık. Ankarada yapan birini bulmuştum. Sonra instagramda biri paylaşmış aynı sorunla nasıl düzelttiğini. Bataryasındanmış yeni batarya aldım dün taktım çalışıyor artık
Zor iş yaa anlamadım valla sana tebrik koyuyorumAlıntıda çıktı
Kız yok zor değil bi kez daha yap göze tıklayınca iki parantez oluyor onun arasına yazacaksın [,,,,,,] şuraya [;,,,,,,] mavi olan yerde zaten göze basınca ilk çıkan yere yazılıyorZor iş yaa anlamadım valla sana tebrik koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?