Gördüm aşkım diğerlerini izledim sonra bir sürü atmışın kaplumbağadan çıktımKaplumbağaları görmedin mi ulan
En mühümü oyduGördüm aşkım diğerlerini izledim sonra bir sürü atmışın kaplumbağadan çıktım
Çok çatlak bir kaplumbağa görünce benden başkasını düşünemedimSenle ben
tipini yediğim
Hele şunun sıfatına aynı ben
Memlekette temizliğe gelen yardımcı bir kız cağızım anlatmıştı
Ay babamın bir akrabası gelmişti bir teyze. Küçüğüm o zaman uyuyorum sabah 5 falan. İlahi açmış teyze. Yanımda bir hareketler yapıyor hissediyorum. Gözümü araladım teyze ilahi de oynuyor ama nasıl kıvırıyor tövbe est.Memlekette temizliğe gelen yardımcı bir kız cağızım anlatmıştı
Nenesi küzenleriyle halay çekiyoruz diye bize etmediğimizi bırakmazdı bize ayıptır günahdır diye bizi odadan kovalardı müzikte açık kalırdı
Bizde anahtar deliğinden bakardık bize kızdı içerde müzikte açık ne yapıyor diye tek başına gizli gizli halay çekip oynuyormuş nene küzenlerle sıraya girip gözetlerdik derdi
Allahım çok tövbeAy babamın bir akrabası gelmişti bir teyze. Küçüğüm o zaman uyuyorum sabah 5 falan. İlahi açmış teyze. Yanımda bir hareketler yapıyor hissediyorum. Gözümü araladım teyze ilahi de oynuyor ama nasıl kıvırıyor tövbe est.İçimden demiştim beni görüp utanmasın kendimi uykuya vermistim
Nefret ediyorum çizgili takımdan bak görünce bi hoş oldumnasıl güldüm ya cam silerken müziğe ritim uydurmak isteyip kendimi zor tutuyorum işte
Çok güzel bi şarkıymış sakinlemek yerine dertlendim birazBir sakinleşmemiz olacak elbet
Çok kıymetli sözleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?