Çok güzel bi şarkıymış sakinlemek yerine dertlendim biraz
Evet sözlerini okudum korku düştü içime. Ölüm korkusu. Çok fazla oruç borcum varNormal şarkı gibi değil Sedat Anarın eserleri sözleri ya kendi yazar ya dervişlerden alır. Duruluk, sakinlik çok derin manalar var
Adet borçları en kolay bitenler canım niye birden karamsar oldun kaç günün var Ramazana kadar tutar bitirirsin birlikte de tutarızEvet sözlerini okudum korku düştü içime. Ölüm korkusu. Çok fazla oruç borcum vartutuyorum ama her sene ramazanda adet oldukça yerimde sayıyorum. Ölürsem borçlarımla ölmekten korkuyorum.
Hiç ümitsizliğe düşme nerden tutsak devam etsek kârdır. Benimde çok var destek olur tutarızEvet sözlerini okudum korku düştü içime. Ölüm korkusu. Çok fazla oruç borcum vartutuyorum ama her sene ramazanda adet oldukça yerimde sayıyorum. Ölürsem borçlarımla ölmekten korkuyorum.
Çok fazla bonus adet oldum olalı hiç tutmadım borçları anneminde suçu var hiç uyarmadı tut biriktirme demedi. İki senedir tutmaya başladım işte işin içinden çıkamayacak gibi hissediyorumAdet borçları en kolay bitenler canım niye birden karamsar oldun kaç günün var Ramazana kadar tutar bitirirsin birlikte de tutarız
Nerden dinledim gece gece oysaki yatmıştım
Bilmiyorum önceden hiç böyle değildim yakın arkadaşlarım tutardı mesela tutmazdım cahillik işte keşke onlarla beraber tutsaymışımHiç ümitsizliğe düşme nerden tutsak devam etsek kârdır. Benimde çok var destek olur tutarız
Aynen yaş aldıkca düşünüyor insan keşke daha fazla dikkat etseydik diyoruz. Hergün gün yenideen başlıyor, hergün ayrı bir fırsatBilmiyorum önceden hiç böyle değildim yakın arkadaşlarım tutardı mesela tutmazdım cahillik işte keşke onlarla beraber tutsaymışım
Sayısı belli mi?Çok fazla bonus adet oldum olalı hiç tutmadım borçları anneminde suçu var hiç uyarmadı tut biriktirme demedi. İki senedir tutmaya başladım işte işin içinden çıkamayacak gibi hissediyorum
Bilmiyorum önceden hiç böyle değildim yakın arkadaşlarım tutardı mesela tutmazdım cahillik işte keşke onlarla beraber tutsaymışım
Sayısıda belli değilSayısı belli mi?
Dert etmiş niyet etmişsin. Evvelallah tutarsın.
Benim de doğumlar ve eklenen adetler var.
Sayısı belli ama.
Düşüyorum tuttukça.
Birlikte de tutarız,üzülme
Sağlık olsun, biter elbet.
Ben de orucun sayısı belli ve hallederim diyorum amaa..Şu an bunu konuşmamız bile bir nasip bir güzellik hayal tesadüf değil hiç bir şey.
Olan olmuş giden vakit gitmiş daha kaç yaşındasın 15 sene mi diyelim önce hesap yap sonra başla geri saymaya tuttukça sayıdan düşmeye. Allahın izniyle biter.
Hepimizin var pişmanlıkları benim de oruç borcum çok bu şahit tutmak gibi olmaz heralde farz ibadetlerimiz çünkü.
Asıl daha zoru namaz borçlarım var o annem ölene kadar namaz dedi bana bi kıldım bi bıraktım ağır geldi zor geldi şuydu buydu zaman geçti.
Ben de geriye dönük bir hesap yaptım çıkan sayıya oturup çok ağladım nasıl bu kadar olur diye ama olmuş işte.
Samimi niyetle tövbe edip başlayan bitirmeye çabalayan kulunu Rabbimiz bilmiyor mu? Hiç ümitsizliğe düşme.
10 sa 10 Ramazan hesaplayıp adetleri düşüp sayıyı bul önce.
Namaz konusundada tembelim bonus oda ayrı bi konuŞu an bunu konuşmamız bile bir nasip bir güzellik hayal tesadüf değil hiç bir şey.
Olan olmuş giden vakit gitmiş daha kaç yaşındasın 15 sene mi diyelim önce hesap yap sonra başla geri saymaya tuttukça sayıdan düşmeye. Allahın izniyle biter.
Hepimizin var pişmanlıkları benim de oruç borcum çok bu şahit tutmak gibi olmaz heralde farz ibadetlerimiz çünkü.
Asıl daha zoru namaz borçlarım var o annem ölene kadar namaz dedi bana bi kıldım bi bıraktım ağır geldi zor geldi şuydu buydu zaman geçti.
Ben de geriye dönük bir hesap yaptım çıkan sayıya oturup çok ağladım nasıl bu kadar olur diye ama olmuş işte.
Samimi niyetle tövbe edip başlayan bitirmeye çabalayan kulunu Rabbimiz bilmiyor mu? Hiç ümitsizliğe düşme.
10 sa 10 Ramazan hesaplayıp adetleri düşüp sayıyı bul önce.
Onu bilemezsin canım sen her ramazan için 8 günse 8 gün çıkıp hesaplayacaksın 12-13 yaştan itibaren.Sayısıda belli değiloturdum hesapladım geçen sayıyı görünce şok oldum bide hesapladıktan sonra aklıma şey geldi bazen ramazanın bi basında bide sonunda adet oluyoruz ya oda var dedim kafam karıştı onada canım sıkıldı
Sen şimdi ortalama adet günlerinin sayılarına bak.Sayısıda belli değiloturdum hesapladım geçen sayıyı görünce şok oldum bide hesapladıktan sonra aklıma şey geldi bazen ramazanın bi basında bide sonunda adet oluyoruz ya oda var dedim kafam karıştı onada canım sıkıldı
Ben de orucun sayısı belli ve hallederim diyorum amaa..
Namaz belli değil açıkcası
Bu konu yaramdır.
İlle namaz ille namaz.
Gel gör ki borç çok.
Bir yerden de başlamadım ama içimde dert mi dert.
Allah biliyor ya çok üzgünüm bu konuya.
Aynı şeyi demişizElbet sıfırlayınca nafile ibadetlerle desteklersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?