Düzenli Evimiz & Hayatımız

Normal şarkı gibi değil Sedat Anarın eserleri sözleri ya kendi yazar ya dervişlerden alır. Duruluk, sakinlik çok derin manalar var
Evet sözlerini okudum korku düştü içime. Ölüm korkusu. Çok fazla oruç borcum var tutuyorum ama her sene ramazanda adet oldukça yerimde sayıyorum. Ölürsem borçlarımla ölmekten korkuyorum.

Evet sözlerini okudum korku düştü içime. Ölüm korkusu. Çok fazla oruç borcum var tutuyorum ama her sene ramazanda adet oldukça yerimde sayıyorum. Ölürsem borçlarımla ölmekten korkuyorum.
Adet borçları en kolay bitenler canım niye birden karamsar oldun kaç günün var Ramazana kadar tutar bitirirsin birlikte de tutarız

Hiç ümitsizliğe düşme nerden tutsak devam etsek kârdır. Benimde çok var destek olur tutarız

Adet borçları en kolay bitenler canım niye birden karamsar oldun kaç günün var Ramazana kadar tutar bitirirsin birlikte de tutarız
Çok fazla bonus adet oldum olalı hiç tutmadım borçları anneminde suçu var hiç uyarmadı tut biriktirme demedi. İki senedir tutmaya başladım işte işin içinden çıkamayacak gibi hissediyorum

Bilmiyorum önceden hiç böyle değildim yakın arkadaşlarım tutardı mesela tutmazdım cahillik işte keşke onlarla beraber tutsaymışım
Aynen yaş aldıkca düşünüyor insan keşke daha fazla dikkat etseydik diyoruz. Hergün gün yenideen başlıyor, hergün ayrı bir fırsat

Çok fazla bonus adet oldum olalı hiç tutmadım borçları anneminde suçu var hiç uyarmadı tut biriktirme demedi. İki senedir tutmaya başladım işte işin içinden çıkamayacak gibi hissediyorum
Sayısı belli mi?
Dert etmiş niyet etmişsin. Evvelallah tutarsın.
Benim de doğumlar ve eklenen adetler var.
Sayısı belli ama.
Düşüyorum tuttukça.
Birlikte de tutarız,üzülme
Sağlık olsun, biter elbet.

Bilmiyorum önceden hiç böyle değildim yakın arkadaşlarım tutardı mesela tutmazdım cahillik işte keşke onlarla beraber tutsaymışım

Şu an bunu konuşmamız bile bir nasip bir güzellik hayal tesadüf değil hiç bir şey.

Olan olmuş giden vakit gitmiş daha kaç yaşındasın 15 sene mi diyelim önce hesap yap sonra başla geri saymaya tuttukça sayıdan düşmeye. Allahın izniyle biter.

Hepimizin var pişmanlıkları benim de oruç borcum çok bu şahit tutmak gibi olmaz heralde farz ibadetlerimiz çünkü.
Asıl daha zoru namaz borçlarım var o annem ölene kadar namaz dedi bana bi kıldım bi bıraktım ağır geldi zor geldi şuydu buydu zaman geçti.
Ben de geriye dönük bir hesap yaptım çıkan sayıya oturup çok ağladım nasıl bu kadar olur diye ama olmuş işte.

Samimi niyetle tövbe edip başlayan bitirmeye çabalayan kulunu Rabbimiz bilmiyor mu? Hiç ümitsizliğe düşme.

10 sa 10 Ramazan hesaplayıp adetleri düşüp sayıyı bul önce.

Sayısı belli mi?
Dert etmiş niyet etmişsin. Evvelallah tutarsın.
Benim de doğumlar ve eklenen adetler var.
Sayısı belli ama.
Düşüyorum tuttukça.
Birlikte de tutarız,üzülme
Sağlık olsun, biter elbet.
Sayısıda belli değil oturdum hesapladım geçen sayıyı görünce şok oldum bide hesapladıktan sonra aklıma şey geldi bazen ramazanın bi basında bide sonunda adet oluyoruz ya oda var dedim kafam karıştı onada canım sıkıldı

Ben de orucun sayısı belli ve hallederim diyorum amaa..
Namaz belli değil açıkcası
Bu konu yaramdır.
İlle namaz ille namaz.
Gel gör ki borç çok.
Bir yerden de başlamadım ama içimde dert mi dert.
Allah biliyor ya çok üzgünüm bu konuya.

Namaz konusundada tembelim bonus oda ayrı bi konu geçen başladık eşimle adet olunca geri başlamadım of düşündükçe kalbime bir şey batıyor

Onu bilemezsin canım sen her ramazan için 8 günse 8 gün çıkıp hesaplayacaksın 12-13 yaştan itibaren.

Allah nasip edipte bitince sonradan nafile tuttuğunda belki geçmişten kazam kalmıştır diyerek niyet edersin kazalara

Sen şimdi ortalama adet günlerinin sayılarına bak.
Her yıla ekle.
Gerisini de Allah affedicidir de tövbe et.Affı umucaz başka çare yok
Elbet sıfırlayınca nafile ibadetlerle desteklersin.
Bilemiyorum sen o niyete girdikten sonra Allah bu çabayı karşılıksız koymazki.

Daha doğum yapıcan lohusa olucan nasipse.
Onlar da eklenmeden kar kardır, tut.
Canını sıkma..
Sık da umutsuz olma.
Bitiricez.

Uygulama var pinhan indir hemen hesapla canım mübarek gece vesile olsun.
Senelik vakitten adetleri lohusalıkları düşüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…