Tamam öyle yapıyım dediğin gibi inşallah bitiririmOnu bilemezsin canım sen her ramazan için 8 günse 8 gün çıkıp hesaplayacaksın 12-13 yaştan itibaren.
Allah nasip edipte bitince sonradan nafile tuttuğunda belki geçmişten kazam kalmıştır diyerek niyet edersin kazalara
Ondan öncesi zaten sayılmaz canım.Ya bide kızlar ben 4. Sınıftan beridir oruç tuttum 8. Sınıfta adet oldum ama onlar borçlara sayılmaz demi ? Kusura bakmayın biraz bu konularda cahilim çevremde pek bilgili ön ayak olan yok maalesef kendim okuyup araştırarak öğreniyorum
Evet bide onlar var daha tabii nasip olursaDaha doğum yapıcan lohusa olucan nasipse.
Onlar da eklenmeden kar kardır, tut.
Canını sıkma..
Sık da umutsuz olma.
Bitiricez.
97 liyimOndan öncesi zaten sayılmaz canım.
8.sınıfta olman iyi 3 sene karın var 5.sınıfta olanlardan. Kaç doğumluydun?
Şu soruyu o kadar soruyorum ki ya
Olur inşallah bizim hatamıza düşmeyin hiç hemen senesine tutunEvet bide onlar var daha tabii nasip olursa
Vardır Bonus, duymuştum.Uygulama var pinhan indir hemen hesapla canım mübarek gece vesile olsun.
Senelik vakitten adetleri lohusalıkları düşüyoruz
Düştüm ki artıkOlur inşallah bizim hatamıza düşmeyin hiç hemen senesine tutun
Hepimizin bahanesi var ona bakarsak ohoo bi yerden başlayalım işte.Vardır Bonus, duymuştum.
Ama elim gitmedi hiç.
Günü kurtarıyorum Allah biliyo bu dünya telaşında anca 5 vakit kılarken bir de borca giremedim.
Hiç oralı olmuyor gibiyim.
Eşim namazlıdır. O öyle olmasa belki ben daha vahim olurdum da neyseki ondan utanıyorum. O da namazlı bir kadınla evli olmayı hak ediyor diyorum kendimce.
Çoluk çocuğu bahane etmiyim ama yoğun bir dünya halim var.
Biraz daha geçsin öyle yapıyım
Ömrüm varsa.......
Adet olmadan önce derken buluğ çağına ermeden evvel diyorsan sorumluluğun yok diye biliyorum yanlış olmasın amaAdet olmadan önce oruç tutarken arkadaşlarla oruç bozmuştuk bir kaç gün onlardanda sorumlu muyum ?
Geçmişte tutmadıklarını konuşuyoz ulan daha beben olsun lohusalığın zamanı düşmezsin işteDüştüm ki artık
4 e ya da 5 anca gidiyordum o zamanlar buluğ çağına girmemişimdir heralde geç adet oldum zaten 8. SınıftaAdet olmadan önce derken buluğ çağına ermeden evvel diyorsan sorumluluğun yok diye biliyorum yanlış olmasın ama
Kaç gün kız her ay97 liyim
Doğru... Ne diyim..Hepimizin bahanesi var ona bakarsak ohoo bi yerden başlayalım işte.
İLk adımı yüzleşmek.
Sağlam niyet tövbe sonra birer ikişer kılmak.
Adet olmadan önce oruç tutarken arkadaşlarla oruç bozmuştuk bir kaç gün onlardanda sorumlu muyum ?
Yok ay. Çocukluk onlar.4 e ya da 5 anca gidiyordum o zamanlar buluğ çağına girmemişimdir heralde geç adet oldum zaten 8. Sınıfta
7 gün oluyorKaç gün kız her ay
Su serptin vallaYok ay. Çocukluk onlar.
Sevabı almışsındır elbet ama günahı sanmam.
Bonus buna cevapla bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?