Öyle balkonluk değildiBalkona çık bi nefes al ki açılsın gözlerin
Benim halen yemek yapmam lazımBuçukta maratona çıkıyorum
İçime doğmuş da girmişim kız ben de geliyorumBuçukta maratona çıkıyorum
Hadi bakalım gittim ben çok işim yok ortalık dağınık mutfak falanİçime doğmuş da girmişim kız ben de geliyorum
En sevmediğim şeyBalkon sigaradan sapsarı olmuş duvarlar pütürlü siliyim dedim silinmiyor bez takılıyor. Pilise perde mahvolmuş durumda sararmış.
En sevmediğim şey
Aaa kötü olmuş yaaa
Ben mutfağı erken temizliyeceğim
Dün ben makinede az bir yer vardı büyük kız yemek yer atar düşüncesiyle çalıştırmadım
Sen tut hepsini geri yerlerine yerleştir şimdi ney temiz ne değil bilmiyorum makinaya koymadan ben hafif deterjanlı sudan geçiriyorumburdaki makine ev sahibinin temizde yıkamıyor o da temizmi kirlimi anlamamış işte
Tabak çanak ne varsa yola fırlatasım var
Deterjanlı su yap Fırça ile yıkasan olmazmı hortumla durlaBalkon sigaradan sapsarı olmuş duvarlar pütürlü siliyim dedim silinmiyor bez takılıyor. Pilise perde mahvolmuş durumda sararmış.
Çok sinirim bozuk sabahtan beri kullanıyorum yeni öğrendimAaa kötü olmuş yaaa
Birde akıl verme derdindeyimDeterjanlı su yap Fırça ile yıkasan olmazmı hortumla durla
Sıkma canını efserikomÇok sinirim bozuk sabahtan beri kullanıyorum yeni öğrendim
Valla şuanda vaz geçemediğim tek ürün bende tavsiyeleri bekliyorumYa ben domestos kullanıyordum bu zamana kadar. Şimdi abc ye geçtim yoğun kıvamlı o da. Bütün kıyafetlerim çamaşır suyu oldu hep. Başka var mı tavsiye edeceğiniz çamaşır suyu
Şuan hiçbir şeyi yıkamadan kullanmayın diye tebih ettim ama en acilinden mutfağın hepsi yıkanıp temizlenmeliSıkma canını efserikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?