Bende stoklarım vardı onlar bitti kara kara düşünüyorum bazende piskolojik olarak başka şey temizlemezmi hissediyoruz acaba diye sorguluyorumDomestostan memnundum abla. Boykot diye abc yoğun kıvamlı aldım her yerim çamaşır suyu izi oldu
O ne ki ne işBİraz varıldamaya var mısınız?
Temizlik açısından sevdim ben abc yi iyi gibiBende stoklarım vardı onlar bitti kara kara düşünüyorum bazende piskolojik olarak başka şey temizlemezmi hissediyoruz acaba diye sorguluyorum
Harıl harılın yenisi. Foşur foşura rakipO ne ki ne iş
Bonus dili edebiyatıHarıl harılın yenisi. Foşur foşura rakip
Foşur foşur şu kel adam var ya temizlik yapan o kullanıyor varıl varılı da kefenli olan bizimkiBonus dili edebiyatı
Direk çiğ bile koyduğum oluyor 15 dk çok benceKarnıbaharı 15 dakika haşlasam fırın için yetermi
Tamam alayım o zamanDirek çiğ bile koyduğum oluyor 15 dk çok bence
kel adamlardan bizim ailemize niye denk gelmedi sorguluyorum hayatıFoşur foşur şu kel adam var ya temizlik yapan onu o kullanıyor varıl varılı da kefenli olan bizimki
Bonus çıkaramıyorum kiHayal çok büyük değilse gönder yıkansın bence onları yıkamakta kolay değil.
Kaça yıkıyorlar onu da bilmiyorum tabi
Bende gecen neden bu kel gibi degilim dedim farkli bakış açılarıkel adamlardan bizim ailemize niye denk gelmedi sorguluyorum hayatı
Yıkama için almaya gelenler çıkarır onu yaBonus çıkaramıyorum kinetten baktım adam çat diye çıkarıyor denedim çıkmıyor ellerim acıdı eşim gelsin o denesin bide
Birde çok düzenliler diye şikayet ediyorlarBende gecen neden bu kel gibi degilim dedim farkli bakış açıları
HaspaamBirde çok düzenliler diye şikayet ediyorlar
Ayağın nasılSalonu süpurdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?