Sonraki evimimde dışı siyahtı kapımın önünden ana yol çalışması yapıldı onuda yıkamışlığım varBenim balkonda öyle pütürlü aklıma soktunuz şimdi
Yok bundanJaluzi mi?
AyyyOnu duymadım hiç güldal vardı onu biliyorum. Dediğine bakayım abla
Öyle bi pislik olsa keşke sigara mahvediyor bide balkonda dolap var beyaz renk kocaman düzenli siliyorum bi silmesem var yaaa ofSonraki evimimde dışı siyahtı kapımın önünden ana yol çalışması yapıldı onuda yıkamışlığım var
Bu perdeler nasıl temizlenir önerileri neydi ?ben yaptırmaya casaret edememiştimYok bundan Eki Görüntüle 3384525
Sus sus Bende uyudum yemek yetişmediMaşallah erkencisin diyen kimdi ben bi uyumuşum okula 15 dk kala uyandım şarjım bitmiş dağ başında kalmışım gibi hemen gittim yetiştim şükür
Çıkarıp halı yıkamaya verin o temizler demişti perdeci 3 yıl önce. Sonra netten baktım silen var fırcalayıp yıkayan var çıkarıp yıkıyan var. Ama kullanışlı değil ya şimdi ki aklım olsa normal tül alırdım çıkar at makineye pratik bi zor çıkmıyor da anlamadım kiBu perdeler nasıl temizlenir önerileri neydi ?ben yaptırmaya casaret edememiştim
Siğara isi zor temizleniyor sonradan kalan kokuyuda sevmiyorumÖyle bi pislik olsa keşke sigara mahvediyor bide balkonda dolap var beyaz renk kocaman düzenli siliyorum bi silmesem var yaaa of
Leş gibi kokuyor ya yıldım bende gerçektenSiğara isi zor temizleniyor sonradan kalan kokuyuda sevmiyorum
benide temizlik yönü düşündürmüştü o yüzden yaptırmadımÇıkarıp halı yıkamaya verin o temizler demişti perdeci 3 yıl önce. Sonra netten baktım silen var fırcalayıp yıkayan var çıkarıp yıkıyan var. Ama kullanışlı değil ya şimdi ki aklım olsa normal tül alırdım çıkar at makineye pratik bi zor çıkmıyor da anlamadım ki
İçerken fark etmiyorsun sonradan koku çok kötü ciddenLeş gibi kokuyor ya yıldım bende gerçekten
Ağır kokusu sabaha kadar camı açık bırakıyoruz ama yinede geçmiyor. Evde içiyor millet nasıl dayanıyorlar anlamıyorumİçerken fark etmiyorsun sonradan koku çok kötü cidden
Domestostan memnundum abla. Boykot diye abc yoğun kıvamlı aldım her yerim çamaşır suyu izi olduBahsetiğin Domestosun yoğun çamaşır suyu değil mi?
Domestostan memnundum abla. Boykot diye abc yoğun kıvamlı aldım her yerim çamaşır suyu izi oldu
TamamAyyyyanlış yazmışım güldal marka ablamm pardon.. doğru biliyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?