Ya ben domestos kullanıyordum bu zamana kadar. Şimdi abc ye geçtim yoğun kıvamlı o da. Bütün kıyafetlerim çamaşır suyu oldu hep. Başka var mı tavsiye edeceğiniz çamaşır suyu
Uzun yıllardır birdal marka kullanıyorum bimden alıyorum. Deneyin bi istersenizValla şuanda vaz geçemediğim tek ürün bende tavsiyeleri bekliyorum
Temizlik yönünden aynı bi farkı yok gibi de dediğim gibi yoğun kıvamlı olduğu halde kaç gündür üstüm başım hep çamaşır suyu bu zamana kadar hiç olmamıştıValla şuanda vaz geçemediğim tek ürün bende tavsiyeleri bekliyorum
Makineye atıver bi kısmınıŞuan hiçbir şeyi yıkamadan kullanmayın diye tebih ettim ama en acilinden mutfağın hepsi yıkanıp temizlenmeli
Onu duymadım hiç güldal vardı onu biliyorum. Dediğine bakayım ablaUzun yıllardır birdal marka kullanıyorum bimden alıyorum. Deneyin bi isterseniz
Bahsetiğin Domestosun yoğun çamaşır suyu değil mi?Temizlik yönünden aynı bi farkı yok gibi de dediğim gibi yoğun kıvamlı olduğu halde kaç gündür üstüm başım hep çamaşır suyu bu zamana kadar hiç olmamıştı
Kızarıyor ya bayılıyorumKarnıbaharı ilk defa fırınada yapacağım
Hatırladıklarımı attım Şuan sakin yıkamadan kullanmayın dedimMakineye atıver bi kısmını
Benimkiler sevmiyor sarmısaklı yoğurtlu mantı olanı az buçuk yiyiyolar dur bakayım seveçekler miKızarıyor ya bayılıyorum
Deterjanlı su yap Fırça ile yıkasan olmazmı hortumla durla
Hiç aklıma gelmemiş gerçekten teşekkür ederim efser öyle yapıyım hortumda varDeterjanlı su yap Fırça ile yıkasan olmazmı hortumla durla
Bugün geçti artık yarında hava güzel olursa yapıyım aklıma gelmemişti valla-Hayal fırça ile iyi demiş efser bir de asperox sarı olandan sıkarsan faydası olabilir.
PErde de aynı şekilde çıkarabilirsen suyla temiz olurHiç aklıma gelmemiş gerçekten teşekkür ederim efser öyle yapıyım hortumda var
Benim balkonda öyle pütürlü aklıma soktunuz şimdiBugün geçti artık yarında hava güzel olursa yapıyım aklıma gelmemişti valla
Benim ilk evimin dışı öyledi yola bakan kısmı çok kirlenirdi fırçalar hortumla durlardım terdemiz olurduHiç aklıma gelmemiş gerçekten teşekkür ederim efser öyle yapıyım hortumda var
Piliseli perde kullanan var mı kızlar bunları çıkarmak istiyorum nasıl cıkarıcam? Denedim yapamadım netten baktım adam anında çıkarıyor bizim ki çıkmıyor anlamadım ki
Arka balkonun perdeleri çıkarmadan yıkadım fırcalayıp ama camın aralardan asagıya hep su gitti on balkonda cesaret edemem perdeyi hortumla yıkamaya komşuların camı batarPErde de aynı şekilde çıkarabilirsen suyla temiz olur
Yarın yapalım beraberBenim balkonda öyle pütürlü aklıma soktunuz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?