Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun arkadaşım Allah sabır versin

Ah canım başınız sağolsun Rabbim sizlere sağlıklı huzurlu hayırlı ömür versin
Mekanı cennet toprağı bol olsun

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
başınız sağolsun sabırlar diliyorum canimm

Basiniz sag olsun canım, mekanı cennet olsun

Gonulmeyvesi başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Allah sabırlar versin canım.
Mekanı cennet olsun inşallah.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsun ailesine Rabbim sabırlar versin

Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun , rabbim yakınlarına dayanma gücü versin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Gonulmeyvesi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim sizlere de sabır versin

Başın sağ olsun Allah rahmet eylesin

Hepinizden Allah razı olsun amin çok sagolun
Rabbim sizlere ve sevdiklerinize hayırlı uzun ömürler ve güzel ölümler nasip etsin..
Dünya ne kadar boşmuş.. bir başka dünya varmış hep biliyoruz ama yakın sahit olunca insan daha iyi anlıyor.. Canım dedem o kadar merhamet doluydu ki herkesi severdi, uzun yıllar önce felç geçirmişti konuşma yetisini kaybetmişti tek tük kelime söyleyebilirdi.. O zaman yataktan kalkamaz demişlerdi ama Rabbim hiç yatağa düşürmedi cok şükür .. cenazesine camii arkadaşları da gelmiş (yeni taşındığı mahallede)yaşlı amcalar dedeler gençler.. diyorum bi insan konuşmadan nasıl bu kadar sevdirebilir kendini... O kadar samimiydi ki canım dedem bizi hiç incitmedi Rabbim de onu incitmesin.. Tüm ölmuslerimize rahmet etsin.. bize düşen onların arkasından okumak onlara arkadaş, yoldaş, kabirlerine nur göndermek..

Kızlar ve bir konu daha evleri her zaman temiz tutmak..
Buraya iyi ki gelmişim gerçekten bi düzen oluşturdu bende elhamdülillah..
Haber aldığım gün telefon gelmeden bütün evi derleyip toplamistim supurmustim hatta size yazmak için telefonu elimde aldım annem 3 kere aramış o zaman anladım bisey olduğunu.. süpürge sesinden duymamışım telefonu.. Sonrasında hemen hazırlanıp çıktım.. Ailemizin en büyüğü dedem, bu yüzden çok gelenimiz oldu cenaze evinde yer kalmadı o gün akşam evime yatılı misafir aldım 6 kisi kadar ve Rabbim mahcup etmedi insan o an bunu düşünemiyor ama hersey önemli ve gerekli imiş yani demem o ki "düzenli evimiz hayatımız"..

"Bedenini her zaman temiz tut ölüm gelir.
Evini her zaman temiz tut misafir gelir.."

İkisi aynı anda gelebiliyor

Günaydın çiçeklerrrr cumadan beri gelemedim buralara hem yoğundum hemde birden bire rahatsızlandım şuan iyim toparlandım serum filan
Bugünde inşallah kendim de o gücü görürsem ev işine bakacağım yoksa çamaşır yıkama işlerine girişeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…