- 1 Aralık 2021
- 14.922
- 54.378
- 548
- 35
GEcen günkü sweat giyip ceza alan kızın mı? Ceza vermeek icin bahane mi ariyorlar Allah askinaLisedeki yine ceza almış hocası aradı geldimi üstüste geliyor iyice moralim bozuldu
Annem kayıp bisey ararken hep vedduha okurdu bulurdu. Oku istersenEvin projesi kayıp yeniden çizdirme masrafı yüksek herşeyi bitti son dk çok saçma istemeleri buluruz inşallah
Çok dik başlı o yüzden göze batıyor sanırım bugün bahçede bir sürü kişi sewet giymişti ilk ders okuma diye kütüphaneye inmiş sınıfı girişte karşılaşınca telefonu teslim etmeden kütüphane ye gitmiş onlarla telefondan bu seferki deGEcen günkü sweat giyip ceza alan kızın mı? Ceza vermeek icin bahane mi ariyorlar Allah askina
Projeyi çizen firma ile görüşün onlarda kayıtlıdır nanemEvin projesi kayıp yeniden çizdirme masrafı yüksek herşeyi bitti son dk çok saçma istemeleri buluruz inşallah
Dualarla aradım vedduha da okudum eşim eve sürekli proje getirir işi gereği bitince teslim eder sahibine bence bizimki bir yere gittiAnnem kayıp bisey ararken hep vedduha okurdu bulurdu. Oku istersen
Yok onlarda olan boş ile bize verilen mühürlenmiş onaylanmış olanmışProjeyi çizen firma ile görüşün onlarda kayıtlıdır nanem
Neden çizilecekEvi döktüm sağ sol heryeri aradım yarında müstakil evi ararım bulunmazsa mecbur yeniden çizilecek
Asıl onaylı proje kayıp anladım umarım bulursunuz canımYok onlarda olan boş ile bize verilen mühürlenmiş onaylanmış olanmış
Elektirik aboneliği içinNeden çizilecek
Yapacak bir şey yok ek masraf olmazsa 10 bin TL ye yeniden yaptırılır dedi eşimAsıl onaylı proje kayıp anladım umarım bulursunuz canım
Ev mi yaptırdınız naneYapacak bir şey yok ek masraf olmazsa 10 bin TL ye yeniden yaptırılır dedi eşim
Bugün dün yapmadığı işlerimi hallediyor diye düşündümBonus yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?