Nidiysin
Bonus yoksun
Bugün dün yapmadığı işlerimi hallediyor diye düşündüm
Şifa olsun bacımsuyaBacaklarım çok ağrıdı bugün yattım durdum hani kimseyle konuşmak istemezsin ya öyle aksi nalet Volkan Konak ın çekilmezz bir adamı idim
Şifa olsun bacımsuya
Sanırım mevsimler gibi bizimde dengemiz değişti
Evet canımEv mi yaptırdınız nane
Kedi olayı neİyi akşamlar askomlar, kedi olaylarına canım sıkılmıştı zaten birde madeni görünce iyice keyfim kaçtıbugün canım bir şey yapmak istemedi açıkçası, koltuk kirlentlerini yikamistim onun düğmelerini diktim, mutfağım toplu
Pisliğin biri binada yaşayan kediyi 6dk boyunca tekmeleyerek öldürmüş, bu pisligide kedi sahipli değildi diyerekten salmislarKedi olayı ne
Kurtulduğunu düşünüyor Allah'ın sessiz kuluna yaptığı yanına kalıcak mı bakalım. Uyuyamasın yiyemesin icemesinPisliğin biri binada yaşayan kediyi 6dk boyunca tekmeleyerek öldürmüş, bu pisligide kedi sahipli değildi diyerekten salmislar
Kediyi öldürdüğü videoyu izleyemedim ama bu srefsizi dövdukleri bir video paylasilirsa başa sarıp sarıp izleyeceğimKurtulduğunu düşünüyor Allah'ın sessiz kuluna yaptığı yanına kalıcak mı bakalım. Uyuyamasın yiyemesin icemesin
Geçmiş olsun bonuscukBacaklarım çok ağrıdı bugün yattım durdum hani kimseyle konuşmak istemezsin ya öyle aksi nalet Volkan Konak ın çekilmezz bir adamı idim
Cok gecmiş olsun canım benim. Bol sıcak tüket kaynamış su limon bal karışımı da iyi geliyor. Insallah ilaçlarda faydasını gösterir hemenDün ve bugündür hiç sesim çıkmıyor tamamen gitti
mutsuzum ilaç kullanıyorum etksii olmadı daha tarçınlı limonlu sıcak su içtim
Zencefil bal limon zerdeçal karışımı yaptım.
Bugün iş yerinde nasıl çalıştım bir sorun
Öneriniz var mı ? Hemşirenin kendine hayrı yok ağlamak istiyorum
Pisliğin biri binada yaşayan kediyi 6dk boyunca tekmeleyerek öldürmüş, bu pisligide kedi sahipli değildi diyerekten salmislar
Kozalak şurubu var mı tinnoşum. Benimde ses kısıklığı arkasından öksürük olmuştu. İçtiğim gün faydasını görmüştümDün ve bugündür hiç sesim çıkmıyor tamamen gitti
Buna hava vermek falan yaramıyor mu acaba yaDün ve bugündür hiç sesim çıkmıyor tamamen gitti
Asko vitamin taktirsaydin keşke çıkmadan biraz bağışıklığın toparlanirdiDün ve bugündür hiç sesim çıkmıyor tamamen gitti
Bizi annamir sizin dilden konuşAsko vitamin taktirsaydin keşke çıkmadan biraz bağışıklığın toparlanirdi
Bende izlemedim videoyu bugün haberleri izlerim ama çok kötüydü genelde özetiKediyi öldürdüğü videoyu izleyemedim ama bu srefsizi dövdukleri bir video paylasilirsa başa sarıp sarıp izleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?