- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Yapıyorum loram şuan da içiyorum pastilde öyle inşallah toparlarımCok gecmiş olsun canım benim. Bol sıcak tüket kaynamış su limon bal karışımı da iyi geliyor. Insallah ilaçlarda faydasını gösterir hemen
O yok elimde yarın eczaneden bakayım sivitimmmmKozalak şurubu var mı tinnoşum. Benimde ses kısıklığı arkasından öksürük olmuştu. İçtiğim gün faydasını görmüştüm
Evde de var bonusum hastanede de alıyorum yok ya aynı aman konuşamamak çok kötüBuna hava vermek falan yaramıyor mu acaba ya
Asko vitamin taktirsaydin keşke çıkmadan biraz bağışıklığın toparlanirdi
Sarııı seronnnn diyoor BonusummmBizi annamir sizin dilden konuş
Ahh pamuğummm önlemini al çok geçmiş olsunBir şeyim yoktu birden bire akşam üstü, boğazlarım yanmaya başladı,hapşırma, kulaklarım kaşınıyor ve öksürük nedir bu böyle neyin başlangıcı anlamadımişten gelince bol karabiber ve acılı tarhana çorbası içtim. Ihlamur içtim. Şimdi boğazlarıma viks sürdüm tülbent bağlayıp boğazlı kazak yiyip yattım. Umarım sabaha kadar geçer.
Hepinize sağlıklı geceler dikkat edin kendinize Allah a emanet olun
Ahhhh çiçeğimmm canım benimmAhh pamuğummm önlemini al çok geçmiş olsunabloşumm bende viks süreyim iyi dedin
Sabaha benimde sesim gelsinn
İyi geceler çiçeğimmmm
Tinnosun dedigi gibi sari seronBizi annamir sizin dilden konuş
Haber hiç izlemem ben, bilmeyince iyi oluyor insanBende izlemedim videoyu bugün haberleri izlerim ama çok kötüydü genelde özeti
Kediye işkence ederek öldüren kişi serbest
Sapığın biri yüzünden işinden ayrılmış bir kadın ve serbestce gezen pislik
Avm de Kahve fincanına tüküren satıcı
Madendeki heyelan işçiler bulunmadı henüz
İyi gelirde kusmazsin inşallahEki Görüntüle 3386874
Hep böyleydim Hemşiremm kaç tane taktırdım peş peşeyarın bir ampul dekortu boğazıma sıkacam o iyi gelirmiş arkadaşım dedi
Geçmiş olsunBir şeyim yoktu birden bire akşam üstü, boğazlarım yanmaya başladı,hapşırma, kulaklarım kaşınıyor ve öksürük nedir bu böyle neyin başlangıcı anlamadımişten gelince bol karabiber ve acılı tarhana çorbası içtim. Ihlamur içtim. Şimdi boğazlarıma viks sürdüm tülbent bağlayıp boğazlı kazak yiyip yattım. Umarım sabaha kadar geçer.
Geçmiş olsun ablişBir şeyim yoktu birden bire akşam üstü, boğazlarım yanmaya başladı,hapşırma, kulaklarım kaşınıyor ve öksürük nedir bu böyle neyin başlangıcı anlamadımişten gelince bol karabiber ve acılı tarhana çorbası içtim. Ihlamur içtim. Şimdi boğazlarıma viks sürdüm tülbent bağlayıp boğazlı kazak yiyip yattım. Umarım sabaha kadar geçer.
Çok geçmiş olsunBir şeyim yoktu birden bire akşam üstü, boğazlarım yanmaya başladı,hapşırma, kulaklarım kaşınıyor ve öksürük nedir bu böyle neyin başlangıcı anlamadımişten gelince bol karabiber ve acılı tarhana çorbası içtim. Ihlamur içtim. Şimdi boğazlarıma viks sürdüm tülbent bağlayıp boğazlı kazak yiyip yattım. Umarım sabaha kadar geçer.
Gecmis olsun canım penyez.Bir şeyim yoktu birden bire akşam üstü, boğazlarım yanmaya başladı,hapşırma, kulaklarım kaşınıyor ve öksürük nedir bu böyle neyin başlangıcı anlamadımişten gelince bol karabiber ve acılı tarhana çorbası içtim. Ihlamur içtim. Şimdi boğazlarıma viks sürdüm tülbent bağlayıp boğazlı kazak yiyip yattım. Umarım sabaha kadar geçer.
Çok geçmiş olsun Rabim şifa versinEki Görüntüle 3386874
Hep böyleydim Hemşiremm kaç tane taktırdım peş peşeyarın bir ampul dekortu boğazıma sıkacam o iyi gelirmiş arkadaşım dedi
Sende mi penyezim çok geçmiş olsunBir şeyim yoktu birden bire akşam üstü, boğazlarım yanmaya başladı,hapşırma, kulaklarım kaşınıyor ve öksürük nedir bu böyle neyin başlangıcı anlamadımişten gelince bol karabiber ve acılı tarhana çorbası içtim. Ihlamur içtim. Şimdi boğazlarıma viks sürdüm tülbent bağlayıp boğazlı kazak yiyip yattım. Umarım sabaha kadar geçer.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun abliş
Çok geçmiş olsun
Gecmis olsun canım penyez.
Sağolasınız ALLAH razı olsun hanımlarSende mi penyezim çok geçmiş olsun
Doktara git ihmal etme tatlımSağolasınız ALLAH razı olsun hanımlar
ne oldu anlamadım boğazlarım pert yutkunamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?