Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cok gecmiş olsun canım benim. Bol sıcak tüket kaynamış su limon bal karışımı da iyi geliyor. Insallah ilaçlarda faydasını gösterir hemen
Yapıyorum loram şuan da içiyorum pastilde öyle inşallah toparlarım
Rabbim bütün hastalara şifalar versin
Kozalak şurubu var mı tinnoşum. Benimde ses kısıklığı arkasından öksürük olmuştu. İçtiğim gün faydasını görmüştüm
O yok elimde yarın eczaneden bakayım sivitimmmm
Buna hava vermek falan yaramıyor mu acaba ya
Evde de var bonusum hastanede de alıyorum yok ya aynı aman konuşamamak çok kötü hiç birşeyden zevk alamıyorum

Asko vitamin taktirsaydin keşke çıkmadan biraz bağışıklığın toparlanirdi

Hep böyleydim Hemşiremm kaç tane taktırdım peş peşe yarın bir ampul dekortu boğazıma sıkacam o iyi gelirmiş arkadaşım dedi

Bir şeyim yoktu birden bire akşam üstü, boğazlarım yanmaya başladı,hapşırma, kulaklarım kaşınıyor ve öksürük nedir bu böyle neyin başlangıcı anlamadım işten gelince bol karabiber ve acılı tarhana çorbası içtim. Ihlamur içtim. Şimdi boğazlarıma viks sürdüm tülbent bağlayıp boğazlı kazak yiyip yattım. Umarım sabaha kadar geçer.

Hepinize sağlıklı geceler dikkat edin kendinize Allah a emanet olun

Ahh pamuğummm önlemini al çok geçmiş olsun abloşumm bende viks süreyim iyi dedin
Sabaha benimde sesim gelsinn
İyi geceler çiçeğimmmm

Ahh pamuğummm önlemini al çok geçmiş olsun abloşumm bende viks süreyim iyi dedin
Sabaha benimde sesim gelsinn
İyi geceler çiçeğimmmm
Ahhhh çiçeğimmm canım benimm sanada çok geçmiş olsun. tez vakitte RABBİM hepimize kalıcı şifa versin aminnnnn

Bizi annamir sizin dilden konuş
Tinnosun dedigi gibi sari seron
Haber hiç izlemem ben, bilmeyince iyi oluyor insan
Eki Görüntüle 3386874
Hep böyleydim Hemşiremm kaç tane taktırdım peş peşe yarın bir ampul dekortu boğazıma sıkacam o iyi gelirmiş arkadaşım dedi
İyi gelirde kusmazsin inşallah
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun abliş

Çok geçmiş olsun

Gecmis olsun canım penyez.

Sende mi penyezim çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…