Düştüm gel bi bak demi niye düştün diyor geldi baktı daha yerdeyim halıyı gormedin mi diyorKlasik anne tepkisi
Geçmiş olsun Allah korumuş
Hayirli olsunSonunda iş görüşmelerim bitti askomlar pazartesi ilk mesaiye gidiyorum şükür. Bugünün şerefine dışarıdan yemek söyleyeceğiz
çok geçmiş olsun parem ALLAH beterinden korusun ayağında falan incinme var mı ?Dün çok güzel yağmur yağdı bugün günlük güneşlik sabah erkende uyandim
Pencereyi sileyim dedim baktım lekeli olmuş temiz bezle tekrar sildim pencereyi kapattım tam dönerken terlik halıya takıldı
Yere yapıştım çok kötü oldum ya kalçanın üstüne yığıldım kaldım
Annem bağırıyor ne oldu diye mutfaktan
Düştüm dedim
Yerdeyim
Niye Düştün diye bağırıyor bu sefer de
Hey Allahım
Oflaya puflaya acıyla şükür kalktım ayağa çok korktum bir yerime bir şey olur diye
Şükür iyiyim
Yok kuzum çok şükür Allahıma iyiyimçok geçmiş olsun parem ALLAH beterinden korusun ayağında falan incinme var mı ?
Öyle Bir yere serilesim geldiDüştüm gel bi bak demi niye düştün diyor geldi baktı daha yerdeyim halıyı gormedin mi diyor
Ayy neden ne oldu yoruldun muÖyle Bir yere serilesim geldi
Geçmiş olsun
Yok ya annene itafen dedim sana bakmamış yaAyy neden ne oldu yoruldun mu
evet 30 yasındayım 1.5yillik evliyim bayburttan katiliyorum eşimin görev gereği buradayizhoş geldin nerden katılıyosun bize yaşın kaç evlimisin ?
Merhabaevet 30 yasındayım 1.5yillik evliyim bayburttan katiliyorum eşimin görev gereği buradayiz
ne güzel tekrardan hoşgeldin. benimde senin yaşlarında çocuklarım var kızım 96 lı oğlum 91 li ben 74 lüyüm yani burda en büyüğünüz benim şimdilikevet 30 yasındayım 1.5yillik evliyim bayburttan katiliyorum eşimin görev gereği buradayiz
Iyiyim şükür canımYok ya annene itafen dedim sana bakmamış ya
Sen de öyle bir yere serilesim geldi diye sesleneydin de demiştim
Sen nasılsın ağrın filan yok demi
Hoşgeldin aramızaevet 30 yasındayım 1.5yillik evliyim bayburttan katiliyorum eşimin görev gereği buradayiz
GEçmiş olsun tekrardan şükür iyi çıkmış.
O sıvı için sonradan tekrar kontrol olcak mısın
Çok geçmiş olsun canım
Kalbin için nasıl bir takip önerdi
Hadi bununla geçmiş olsun. Kalpteki sıvı da inşallah çabucak geçerMerhaba mis kadınlar
Telefon yasağı vardı cihaz takılıyken, sağolsun eşim de katı bir kural koydu elime aldırmadı
Şimdi döndüm sahalara.
Cihazlar çıktı.
Hamdolsun sorun yok.
Ufak bi sıkıntı var, kalp zarında sıvı birikmiş
Geçirdiğim ağır griplerden olabilirmiş
İlaç başladı.
Bakalım hayırlısı.
Kötü bişey yok inşallah.
Tansiyon düşüklüğüne de bol su dedi.
Öyle.
Sizleri okumadım.
Herkes iyidir inşallah.
Yoğun geçiyor zaman.
Ev işleri annemde bu sıra.
Çoluk çocuk yemek vs o ilgilendi sağolsun.
Dönerim artık
Herkesi mıncırdım
Ayy geçmiş olsun paremDün çok güzel yağmur yağdı bugün günlük güneşlik sabah erkende uyandim
Pencereyi sileyim dedim baktım lekeli olmuş temiz bezle tekrar sildim pencereyi kapattım tam dönerken terlik halıya takıldı
Yere yapıştım çok kötü oldum ya kalçanın üstüne yığıldım kaldım
Annem bağırıyor ne oldu diye mutfaktan
Düştüm dedim
Yerdeyim
Niye Düştün diye bağırıyor bu sefer de
Hey Allahım
Oflaya puflaya acıyla şükür kalktım ayağa çok korktum bir yerime bir şey olur diye
Şükür iyiyim
Yok canım ya taşınma hastalıklar falan derken 2 ay kadar hiç bakamadım. Şimdi sınav öncesi yine taşınma işi olabilir gibi. Şu ara ne yapsam kâr diye asılıyorumAynı şeyler canım nolsun. Sınava baya var bu sene daha güzel hazırlanıyosun inş karşılığı da öyle olacak
Pinhancım geçmiş olsun rabbim şifa versinMerhaba mis kadınlar
Telefon yasağı vardı cihaz takılıyken, sağolsun eşim de katı bir kural koydu elime aldırmadı
Şimdi döndüm sahalara.
Cihazlar çıktı.
Hamdolsun sorun yok.
Ufak bi sıkıntı var, kalp zarında sıvı birikmiş
Geçirdiğim ağır griplerden olabilirmiş
İlaç başladı.
Bakalım hayırlısı.
Kötü bişey yok inşallah.
Tansiyon düşüklüğüne de bol su dedi.
Öyle.
Sizleri okumadım.
Herkes iyidir inşallah.
Yoğun geçiyor zaman.
Ev işleri annemde bu sıra.
Çoluk çocuk yemek vs o ilgilendi sağolsun.
Dönerim artık
Herkesi mıncırdım
Teşekkürler SweetcimHadi bununla geçmiş olsun. Kalpteki sıvı da inşallah çabucak geçer
Ayy geçmiş olsun parem
Sağolasın gölge, sana da kolaylık dilerim işin gücün rast gitsin, yoruldun sen de epeyPinhancım geçmiş olsun rabbim şifa versin
Ayy Allah hayra çıkarsın akşam oğlanı uyutunca çok bakmadım malum mu oldu neDün uyumadan aklıma @Lidlaylim ve fesleğen ve başka bir arkadaş geldi uyumuşum sonra ders çalışın diye kızıyordum rüyama girdiler
Sağol canım Allah razı olsunTeşekkürler Sweetcim
Sağolasın gölge, sana da kolaylık dilerim işin gücün rast gitsin, yoruldun sen de epey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?