golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Dün çok güzel yağmur yağdı bugün günlük güneşlik sabah erkende uyandim
Pencereyi sileyim dedim baktım lekeli olmuş temiz bezle tekrar sildim pencereyi kapattım tam dönerken terlik halıya takıldı
Yere yapıştım çok kötü oldum ya kalçanın üstüne yığıldım kaldım
Annem bağırıyor ne oldu diye mutfaktan
Düştüm dedim
Yerdeyim
Niye Düştün diye bağırıyor bu sefer de
Hey Allahım
Oflaya puflaya acıyla şükür kalktım ayağa çok korktum bir yerime bir şey olur diye
Şükür iyiyim
Bende etiket edip buraya girmiyorsun inşallah ders çalışmaktan yazacaktım sizlereAyy Allah hayra çıkarsın akşam oğlanı uyutunca çok bakmadım malum mu oldu ne
Taşınma falan illaki çalışamadın ama olsun rutine eklemişsinki yazarken öyle yazıyorsun.Ayy Allah hayra çıkarsın akşam oğlanı uyutunca çok bakmadım malum mu oldu ne
Ekledim şükür. Bu sene oldu oldu seneye tekrar çalışırmıyım bilmiyorum hiç isteğim yok. Kendime son diyorumTaşınma falan illaki çalışamadın ama olsun rutine eklemişsinki yazarken öyle yazıyorsun.
Sen nasılsın naneBende etiket edip buraya girmiyorsun inşallah ders çalışmaktan yazacaktım sizlere
Bu motive ediyorsa seni Bu sene çalışıp yapmalıyım demen güzel aslındaEkledim şükür. Bu sene oldu oldu seneye tekrar çalışırmıyım bilmiyorum hiç isteğim yok. Kendime son diyorum
İyiyim şükürSen nasılsın nane
aynen düşmek tehlikeli 2 sene önce tül yıkadım takıyım dedim evdede kimse yoktu tekli koltuğun yaslanma yerinin üstüne çıktım takarken bi kaydı ben sırt üstü küt yere düştüm. ondan kısa bi süre sonra belimde fıtık başlangıcı oldu, fizik tedaviyle falan geçti çok şükür.Çok geçmiş olsun pare yarına ağrın olur biraz kuzum sıcağına hemen anlamazsın Allah beterinden korusun tehlikeli düşmek
MssPARE geçmiş olsun canım ağrın acın var mı
Çok geçmiş olsun pare yarına ağrın olur biraz kuzum sıcağına hemen anlamazsın Allah beterinden korusun tehlikeli düşmek
Teşekkür ederim penyezcimPinhan MssPARE çok geçmiş olsun
Hemsirecik yeni işin hayırlı olsun
Happen94 hoşgeldiniz hamarat yeni gelinleri severiz
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunDün çok güzel yağmur yağdı bugün günlük güneşlik sabah erkende uyandim
Pencereyi sileyim dedim baktım lekeli olmuş temiz bezle tekrar sildim pencereyi kapattım tam dönerken terlik halıya takıldı
Yere yapıştım çok kötü oldum ya kalçanın üstüne yığıldım kaldım
Annem bağırıyor ne oldu diye mutfaktan
Düştüm dedim
Yerdeyim
Niye Düştün diye bağırıyor bu sefer de
Hey Allahım
Oflaya puflaya acıyla şükür kalktım ayağa çok korktum bir yerime bir şey olur diye
Şükür iyiyim
Teşekkürler parisimmHayirli olsun⚘ Afiyet bal şeker olsun
Teşekkürler ablacımPinhan MssPARE çok geçmiş olsun
Hemsirecik yeni işin hayırlı olsun
Happen94 hoşgeldiniz hamarat yeni gelinleri severiz
Hayır olsun inşallahDün uyumadan aklımaLidlaylim ve fesleğen ve başka bir arkadaş geldi uyumuşum sonra ders çalışın diye kızıyordum rüyama girdiler
ben aslen çankiri ilgazMerhabaaslen nerelisin
Demek ki çalışmaya devam et mesajı gelmiş Allah zihin açıklığı versinHayır olsun inşallahbu aralar pek bakamıyorum birinin uyarısına ihtiyacim vardı ☺
cok memnun oldum bu arada Allah süze bağişlasın evlatlarinizi bnde çocuk düşünüyorum buralarda gezerken sizin sayfanızı gördümne güzel tekrardan hoşgeldin. benimde senin yaşlarında çocuklarım var kızım 96 lı oğlum 91 li ben 74 lüyüm yani burda en büyüğünüz benim şimdilikistanbuldayız bizde kızım evli 1 yaşında torunum var ALLAH bağışlasın oğlum bekar konuştuğu bi kız var adanalı ama kızın ailesi tanışmayı bile kabul etmiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?