Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun pare yarına ağrın olur biraz kuzum sıcağına hemen anlamazsın Allah beterinden korusun tehlikeli düşmek

Taşınma falan illaki çalışamadın ama olsun rutine eklemişsinki yazarken öyle yazıyorsun.
Ekledim şükür. Bu sene oldu oldu seneye tekrar çalışırmıyım bilmiyorum hiç isteğim yok. Kendime son diyorum

Çok geçmiş olsun pare yarına ağrın olur biraz kuzum sıcağına hemen anlamazsın Allah beterinden korusun tehlikeli düşmek
aynen düşmek tehlikeli 2 sene önce tül yıkadım takıyım dedim evdede kimse yoktu tekli koltuğun yaslanma yerinin üstüne çıktım takarken bi kaydı ben sırt üstü küt yere düştüm. ondan kısa bi süre sonra belimde fıtık başlangıcı oldu, fizik tedaviyle falan geçti çok şükür.

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Hayirli olsun ⚘ Afiyet bal şeker olsun
Teşekkürler parisimm
Pinhan MssPARE çok geçmiş olsun

Hemsirecik yeni işin hayırlı olsun

Happen94 hoşgeldiniz hamarat yeni gelinleri severiz
Teşekkürler ablacım

adana biraz sıkıntı
cok memnun oldum bu arada Allah süze bağişlasın evlatlarinizi bnde çocuk düşünüyorum buralarda gezerken sizin sayfanızı gördüm enerjiniz sayfa çok enerjik çekti beni valla allah muhabbetinizi arttirsin kizlar bnde mali müşavirlik sinavına hazirlaniyorm bir yandan 2 sinde sinav cok az zaman kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…