ilk ben sordum kaçarmıYeni gelen genç arkadaşımıza yaş mevzunu kim açacak acaba
aaa halt etmiş onlaramin canım Allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin, sınavındada başarılar dilerim. bende bi şirkette ön muhasebe personel işlerine bakıyorum. yaşlıyım ama aktifim ekmekli olmaya çalışıyorum .aslen kırklareliliyim sen çok enerjik bulmuşsun bizi bazılarıda sayfanız çok pasif diyodu
Cok memnun oldumDoğru ya okuduğumu unutmuşum.
39 yaşındayım ben de
Sorulmuş bonusum 30 yaşYeni gelen genç arkadaşımıza yaş mevzunu kim açacak acaba
Bende iktisat fakültesi mezunuyumben lisans kocaeli üni mezunuyum muhasebe vergi sen
En küçük benim abla 97 liyim lütfen yaniSorulmuş bonusum 30 yaş
Happen94 yeni gelenlere kahve ikramımız oluyor. Topiğin en küçüğü yapıyor şuan en küçük sen oldun canım kahve yapacak kimse Bende hastayım evde dinleniyorum ama meslektaşmışız ben ikram edeyim 40 yaşında ablan olarak afiyet olsun
Yazdan kalma bir foto
Eki Görüntüle 3387653
Aaa kaçırmışım doğruEn küçük benim abla 97 liyim lütfen yani
hahhaha cok tesekkürlerSorulmuş bonusum 30 yaş
Happen94 yeni gelenlere kahve ikramımız oluyor. Topiğin en küçüğü yapıyor şuan en küçük sen oldun canım kahve yapacak kimse Bende hastayım evde dinleniyorum ama meslektaşmışız ben ikram edeyim 40 yaşında ablan olarak afiyet olsun
Yazdan kalma bir foto
Eki Görüntüle 3387653
ne güzell nerde yaşiyosunuzBende iktisat fakültesi mezunuyum
Ben 34 yaşındayım Sivas lıyım 4 çocuğum varne güzell nerde yaşiyosunuzneler yapiyosunz siz anlatın birazda
Maşallah gepgenç anne 4 cocuk muhteşem yaBen 34 yaşındayım Sivas lıyım 4 çocuğum var
Aynen canım☺ aminn amiin Allah razı olsun ❤Demek ki çalışmaya devam et mesajı gelmiş Allah zihin açıklığı versin
hoşbuldum
Pareem gecmis olsun iyi misinDün çok güzel yağmur yağdı bugün günlük güneşlik sabah erkende uyandim
Pencereyi sileyim dedim baktım lekeli olmuş temiz bezle tekrar sildim pencereyi kapattım tam dönerken terlik halıya takıldı
Yere yapıştım çok kötü oldum ya kalçanın üstüne yığıldım kaldım
Annem bağırıyor ne oldu diye mutfaktan
Düştüm dedim
Yerdeyim
Niye Düştün diye bağırıyor bu sefer de
Hey Allahım
Oflaya puflaya acıyla şükür kalktım ayağa çok korktum bir yerime bir şey olur diye
Şükür iyiyim
Hele heleEn küçük benim abla 97 liyim lütfen yani
Ispanak yumurtalıYemek naaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?