Ben yazacaktım 111 ziyaretçi, ne oluyor burda..Ziyaretçi sayısına noldu ya hahaha kendi kendimize konuşuyorduk şurda
Allah kabul ettsin tatlımBen yazacaktım 111 ziyaretçi, ne oluyor burda..
sabahın nurunda gelmişsiniz durun bi sabah namazını kılalım, bi çayı demleyelim daaa
Çok geçmiş olsunHastalık bizim eve de girdi ve kızım hastalandı. Gece uyutmuyor. Uykusuz olunca gündüzümden de pek bişey anlamıyorum benbugün doktora götürücem bakalım .
Geçmiş olsun gecede benimki hastalandı öksürük ses kısıklığı başladı şimdi de ateşi çıkıyorHastalık bizim eve de girdi ve kızım hastalandı. Gece uyutmuyor. Uykusuz olunca gündüzümden de pek bişey anlamıyorum benbugün doktora götürücem bakalım .
Geçmiş olsunGeçmiş olsun gecede benimki hastalandı öksürük ses kısıklığı başladı şimdi de ateşi çıkıyor
Sağolasın nanemGeçmiş olsun
Hastalık bizim eve de girdi ve kızım hastalandı. Gece uyutmuyor. Uykusuz olunca gündüzümden de pek bişey anlamıyorum benbugün doktora götürücem bakalım .
Çok geçmiş olsun kızlar salgın maalesef heryerde. RABBİM acil şifalar versinGünaydıngüne hastalıkla başladık biz
Hastalık bizim eve de girdi ve kızım hastalandı. Gece uyutmuyor. Uykusuz olunca gündüzümden de pek bişey anlamıyorum benbugün doktora götürücem bakalım .
Uyuduk uyandik kimse gitmemisBen yazacaktım 111 ziyaretçi, ne oluyor burda..
sabahın nurunda gelmişsiniz durun bi sabah namazını kılalım, bi çayı demleyelim daaa
Yarım saat önce 146 kişi oldularUyuduk uyandik kimse gitmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?