Kuzum benim kızım 13 yaşında ve benimle uyuyor ben yatağa girmedende kendi gidip uyuması nadir önce beni uyutuması lazımBenimde sırtım tutuldu ayağımda salladım kaldı öyle bende hatıralara daldım
Buzluk için ramazanda lazım olur bazen eve geç geliyoruz ya bu ara böyleyizEfser noluyo börekler köfteler
başım üstüne tatlım ne demek seve seve
Hiç kurayı çekim demeBadişkomu büyük bir heyecanla bekliyorum
Ne içli köfteler
Ne dolaplar
Ne kovanozlar temizleriz
Taş kağıt makas yapalımHiç kurayı çekim deme
Oy büyükmüş maşallah bende o zamanlara rahat ederim diye düşünüyordum ama ya nasipKuzum benim kızım 13 yaşında ve benimle uyuyor ben yatağa girmedende kendi gidip uyuması nadir önce beni uyutuması lazım
Çocukluktan beri böyleyiz geçtiğimiz yıl dahada arttı bende o günü bekliyorum umudum varOy büyükmüş maşallah bende o zamanlara rahat ederim diye düşünüyordum ama ya nasip
Ay hadi inşallah sağlıklı olsunlar da napalm onların sıcaklıkları yeterÇocukluktan beri böyleyiz geçtiğimiz yıl dahada arttı bende o günü bekliyorum umudum var
Aynen öyle canım herşey zamanla rayına girer yeterki sabırlı olalımAy hadi inşallah sağlıklı olsunlar da napalm onların sıcaklıkları yeter
Dün onu sallarken yine biraz hüzünlendim anne niye ağlıyorsun diyor yok bisey oğlum hadi sen uyu dedim sonra yine sorunca dedemi özledim dedim anne gel sarılalım diyor daha 3 yaşında Allahım bu hareketiyle daha da çok duygulandım
Geçmiş olsunnn limonsuzummm
cok gecmiş olsun Allah im şifa versin
Sağolun kızlar Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?