Ben de alayim o yağdan hastalık başlayacağı zaman mı veriyorsun? Kızım idrar enfeksiyonu geçiriyor sürekli bu arada kulak enfeksiyonu geçiriyor kulağını tutuyo sürekli dün götürdüm doktora temiz alışkanlık olmuştur dediYavrum yaaYeğenimden biliyorum antibiyotik kullandıkça bağışıklığı düşüyor daha çok hasta oluyor. 6 yaşına girecek kışın her ay antibiyotik verirdi doktor. Son 1 senedir udi hindi yağı kullanıyor şükür hiç ihtiyaç olmadı antibiyotiğe. Bende ahsene hemen veriyorum hastalık başlayacağı zaman
iyileşiyosun demekki bak rahat uyuduğuna göre maşallahKaç gündür hep erken uyanıyordum öksürükten
tam 12.00’de uyandımEvi hızlıca toplayım mutfağa doğru kahvaltı hazırlamaya
Tünaydın tatlı Hanımlar
geçmiş olsun canım küçükmü derdinide söylemeyezBen de alayim o yağdan hastalık başlayacağı zaman mı veriyorsun? Kızım idrar enfeksiyonu geçiriyor sürekli bu arada kulak enfeksiyonu geçiriyor kulağını tutuyo sürekli dün götürdüm doktora temiz alışkanlık olmuştur dedi
İnşallah en kısa sürede iyileşirsin canım benimÇok az gelmiş ama bugünde konuşmayacağım çiçeğim konuştukça başa dönüyor
Yeğenimde 1 ayda 2 kez idrar yolu enfeksiyonu oldu az da değil baya baya yüksekti crp serumla falan ancak düzeldi. Dut kurusu enfeksiyona iyi geliyor.Ben de alayim o yağdan hastalık başlayacağı zaman mı veriyorsun? Kızım idrar enfeksiyonu geçiriyor sürekli bu arada kulak enfeksiyonu geçiriyor kulağını tutuyo sürekli dün götürdüm doktora temiz alışkanlık olmuştur dedi
Sağ ol abla 1.5 yaşında zaten cok huysuz sistit olmuştu anlayamadm ağlıyordu zaten huysuz diyordumgeçmiş olsun canım küçükmü derdinide söylemeyez
Biz burda bi yerden su getiriyoruz oranın suyundan oluyordu diye şüpheleniyorum onu bıraktık olmuyor artk çok şükürYeğenimde 1 ayda 2 kez idrar yolu enfeksiyonu oldu az da değil baya baya yüksekti crp serumla falan ancak düzeldi. Dut kurusu enfeksiyona iyi geliyor.
Kulaktaki de geçirdiği hastalıklardan sonra olabiliyormuş sıvı birikmesi gibi.
Hasta biriyle teması olunca ya da ben gripsem hemen veriyorum günde 1 çay kaşığı bir kaç gün. Kendi hasta olduğunda da sabah akşam 1 er çay kaşığı veriyorum. Baya etkisini gördüm ben. Ateş düşürmeye de etkili udi hindi
Aslında taş kağırt makası şöyle yapılıb eşleşe biliriz.
ŞükürBiz burda bi yerden su getiriyoruz oranın suyundan oluyordu diye şüpheleniyorum onu bıraktık olmuyor artk çok şükür
Alayım o zaman sen internetten mi alıyorsun canım
Bence ayıp olmaz söylersin verirken bizim buralarda adettir yemek de getirdim diye. Şahsen ben mutlu olurdumSabahtan öğlene kadar nezle gibi oldum burnum çok akti ama alerjik durmumum da var benim öyle sandım epey sürdü bi ilaç aldım
Kahvaltı sofrasını topladım
Biraz hava almaya çıktık bi işimiz vardı onu hallettik hava iyi geldi alerjim durdu
Eve geldim oğlumu uyuttum
Bi ara öğün kahvesi içmiştim onu yazacaktım o sıra biraz uyumuşum
Hemen kalkıp namazımı kıldım şimdi yemeği koyacam inşallah
Bide komşum doğum yapmış kurabiye yapıp götürmeyi düşünüyorum yemek de versem ayıp olur mu bilemedim bi kere görüştük çaya davet etmiştim sonra bi daha görmedim zaten bu arada komşum isvecli turkiyeye gelin gelmiş
Kıyamam yaa. Olur böyle bazen.Bugün çok değişik bir gün. Hala kahvaltı yapmadım. Kız durmuyor iş yerinde evden yapmam gerekenler var acil. Orda işler karışık. Durup durup ağlıyorum ne çarptı beni bilemiyorum
Neden ağlıyorsun canını sıkan bi şey mi varBugün çok değişik bir gün. Hala kahvaltı yapmadım. Kız durmuyor iş yerinde evden yapmam gerekenler var acil. Orda işler karışık. Durup durup ağlıyorum ne çarptı beni bilemiyorum
Ağlaman rahatlatır sıkma. Cocuk hasta olunca insan üzülüyor sıkıyor kendiniBugün çok değişik bir gün. Hala kahvaltı yapmadım. Kız durmuyor iş yerinde evden yapmam gerekenler var acil. Orda işler karışık. Durup durup ağlıyorum ne çarptı beni bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?