Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de alayim o yağdan hastalık başlayacağı zaman mı veriyorsun? Kızım idrar enfeksiyonu geçiriyor sürekli bu arada kulak enfeksiyonu geçiriyor kulağını tutuyo sürekli dün götürdüm doktora temiz alışkanlık olmuştur dedi

Kaç gündür hep erken uyanıyordum öksürükten
tam 12.00’de uyandımEvi hızlıca toplayım mutfağa doğru kahvaltı hazırlamaya
Tünaydın tatlı Hanımlar
iyileşiyosun demekki bak rahat uyuduğuna göre maşallah

geçmiş olsun canım küçükmü derdinide söylemeyez

Yeğenimde 1 ayda 2 kez idrar yolu enfeksiyonu oldu az da değil baya baya yüksekti crp serumla falan ancak düzeldi. Dut kurusu enfeksiyona iyi geliyor.

Kulaktaki de geçirdiği hastalıklardan sonra olabiliyormuş sıvı birikmesi gibi.

Hasta biriyle teması olunca ya da ben gripsem hemen veriyorum günde 1 çay kaşığı bir kaç gün. Kendi hasta olduğunda da sabah akşam 1 er çay kaşığı veriyorum. Baya etkisini gördüm ben. Ateş düşürmeye de etkili udi hindi

Biz burda bi yerden su getiriyoruz oranın suyundan oluyordu diye şüpheleniyorum onu bıraktık olmuyor artk çok şükür

Alayım o zaman sen internetten mi alıyorsun canım

Çekildi mi kuralar bana Efser gelir umarım birlikte buzluğa atılacak şeyler de yaparız
Aslında taş kağırt makası şöyle yapılıb eşleşe biliriz.
Her 4 kişi aynı anda taş makas kağıt yazıp eşleleşe birlir
Katılacaklar listesi hazılamak lazım
Bir öneri

Sabahtan öğlene kadar nezle gibi oldum burnum çok akti ama alerjik durmumum da var benim öyle sandım epey sürdü bi ilaç aldım
Kahvaltı sofrasını topladım
Biraz hava almaya çıktık bi işimiz vardı onu hallettik hava iyi geldi alerjim durdu
Eve geldim oğlumu uyuttum
Bi ara öğün kahvesi içmiştim onu yazacaktım o sıra biraz uyumuşum
Hemen kalkıp namazımı kıldım şimdi yemeği koyacam inşallah
Bide komşum doğum yapmış kurabiye yapıp götürmeyi düşünüyorum yemek de versem ayıp olur mu bilemedim bi kere görüştük çaya davet etmiştim sonra bi daha görmedim zaten bu arada komşum isvecli turkiyeye gelin gelmiş

Yoruldum ha!
Banyoyu mis gibi ettik.
Derzler, çıkmaz diye pek sallamadığım lekeler(çıktı), fayanslar, duşakabin, wc, kenar köşe dip bucak ne aklınıza gelirse, mis gibi bir banyo oldu.
Zaten beyaz her yeri. Işıl ışıl oldu hea.
Bir de büyük wc nin yapıcaz ama ona enerji kalmadı.
Bugünlük bu kadar
Ortalığı toparladım
Çamaşır atmaya devam
Şimdi sıcak bir duş alıcam
Sonra yemek işine girişiriz

Kaliteli bir haftasonu oluyor
Ağzıma da 3 tane kurabiye attım geçerken

Biz burda bi yerden su getiriyoruz oranın suyundan oluyordu diye şüpheleniyorum onu bıraktık olmuyor artk çok şükür

Alayım o zaman sen internetten mi alıyorsun canım
Şükür evet ben kainat eczanesi var ordan alıyorum. İnstagramida var kadının. Kendisi yapıyor her şeyi

Bence ayıp olmaz söylersin verirken bizim buralarda adettir yemek de getirdim diye. Şahsen ben mutlu olurdum

Eşleşme, iş arkadaşı, iş rakibi artık her ne ise beni de katın, benim eşim çok şanslı olur

Gerçi kocamdan başkasına eşim diyemem ama

Ahahaa yeni gelenler beni pembik gelin sanacak

Neyse. Yeter kendim çaldım kendim söyledim.
Gidiyim bakım yapıyım kendime geliyim

Bugün çok değişik bir gün. Hala kahvaltı yapmadım. Kız durmuyor iş yerinde evden yapmam gerekenler var acil. Orda işler karışık. Durup durup ağlıyorum ne çarptı beni bilemiyorum
Kıyamam yaa. Olur böyle bazen.
Allah kolaylık versin.
Sakin ol, geçecek hepsi nasılsa.

Bugün çok değişik bir gün. Hala kahvaltı yapmadım. Kız durmuyor iş yerinde evden yapmam gerekenler var acil. Orda işler karışık. Durup durup ağlıyorum ne çarptı beni bilemiyorum
Ağlaman rahatlatır sıkma. Cocuk hasta olunca insan üzülüyor sıkıyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…