- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
Amin cumlemizinkini inşallahAynen öyle canım herşey zamanla rayına girer yeterki sabırlı olalım
Yavrum nasılda hisliymiş kıyamam Rabbim daha nice güzel günlerini göstersin
Gündüz ateşi yoktu akşam yatınca artmaya başladı yağ falan sürdüm yükselmedi. Öksürük arada az az geliyor kozalak şurubu falan veriyorum o fayda etti. Burnu ve gözü akıyor sürekli. Genel olarak iyi amasweetgirlcandy canım senin kuzun nasıl oldu?
Kaçırdım galiba kuzum doktora götürmüş müydün?Gündüz ateşi yoktu akşam yatınca artmaya başladı yağ falan sürdüm yükselmedi. Öksürük arada az az geliyor kozalak şurubu falan veriyorum o fayda etti. Burnu ve gözü akıyor sürekli. Genel olarak iyi ama
Maşallah erkenden bitmiş kahvaltı faslıErken kahvaltı çay anca bitti hemen topluyorum
Yok canım cok zorda kalmadıkça doktora götürmüyorum benKaçırdım galiba kuzum doktora götürmüş müydün?
bende kızıma aldım süt pazardan benim yoğurdum vardıyok mu ki arttiran
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsunBiri dokunsun diye bekliyodum zaten sütleri okudum yetti.
Anneme bi gün gittiğimde yeni süt kaynatmıştı birazını da sütlaç yapmış ev mis gibi kokuyor yorulmuş terlemiş uğraşmış o kadar mutfakta.
Bİ fincan koydu içeyim diye bu sütçünün sütü çok güzel dedi. Ağır geldi bana biraz ses etmedim bitirdim.
Hem annemi hem çocukluğumu özlediğimde sıcak süt içerim şekerli.
doğru diyon bonusum ben bi pazar evdeyim malesef 2,5 yıl daha sabretmem lazım , borçlarım bitsin Allah kısmet ederse bırakıcam artık gerçekten yoruldum,sıkıldım hiç bişeye yetişemiyorum.Papatyayla ona olmaz çalışıyorlar
cok iyi yapıyorsun antibiyotik kullanmaktan kızımın dişleri kötü olduYok canım cok zorda kalmadıkça doktora götürmüyorum ben
Biraz uzadı şarjım bitti yazamadım falan.Erken kahvaltı çay anca bitti hemen topluyorum
Yavrum yaacok iyi yapıyorsun antibiyotik kullanmaktan kızımın dişleri kötü oldu
geçen hasta oldu kullanmayacam dedim bogazı falan dolmuştu nefes alamıyordu resmsn ağlayamiyordu mecbur yine kullandım
Sesin düzeldi mi ?Kaç gündür hep erken uyanıyordum öksürükten
tam 12.00’de uyandımEvi hızlıca toplayım mutfağa doğru kahvaltı hazırlamaya
Tünaydın tatlı Hanımlar
Sesin düzeldi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?