Düzenli Evimiz & Hayatımız

sweetgirlcandy canım senin kuzun nasıl oldu?
Gündüz ateşi yoktu akşam yatınca artmaya başladı yağ falan sürdüm yükselmedi. Öksürük arada az az geliyor kozalak şurubu falan veriyorum o fayda etti. Burnu ve gözü akıyor sürekli. Genel olarak iyi ama

Kaçırdım galiba kuzum doktora götürmüş müydün?

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun

Geç bir günaydıın
E uyuduk biraz iyi oldu
Kalktım hemen herkesin hepimizin bütün ailemin nevresimlerini söktüm makineye attım. Bir de kahvaltı faslı.
Birazdan
Çamaşırları seri seri atmaya devam edicem
Banyo ve wc ler duşakabin, fayanslar vs silme operasyonuna girecem.
Eşimcim ile yapacam bunu.
Hadi bakalım inşallah.

Papatyayla ona olmaz çalışıyorlar
doğru diyon bonusum ben bi pazar evdeyim malesef 2,5 yıl daha sabretmem lazım , borçlarım bitsin Allah kısmet ederse bırakıcam artık gerçekten yoruldum,sıkıldım hiç bişeye yetişemiyorum.

Yok canım cok zorda kalmadıkça doktora götürmüyorum ben
cok iyi yapıyorsun antibiyotik kullanmaktan kızımın dişleri kötü oldu
geçen hasta oldu kullanmayacam dedim bogazı falan dolmuştu nefes alamıyordu resmsn ağlayamiyordu mecbur yine kullandım

Erken kahvaltı çay anca bitti hemen topluyorum
Biraz uzadı şarjım bitti yazamadım falan.

Mutfağı topladım
Tencere koyduğum iki çekmece var onları boşalttım sildim yerleştirdim.
Hepsini çıkarmışken de makineden dalga dalga lekeli gibi çıkanlar vardı hepsini parlattım

cok iyi yapıyorsun antibiyotik kullanmaktan kızımın dişleri kötü oldu
geçen hasta oldu kullanmayacam dedim bogazı falan dolmuştu nefes alamıyordu resmsn ağlayamiyordu mecbur yine kullandım
Yavrum yaa Yeğenimden biliyorum antibiyotik kullandıkça bağışıklığı düşüyor daha çok hasta oluyor. 6 yaşına girecek kışın her ay antibiyotik verirdi doktor. Son 1 senedir udi hindi yağı kullanıyor şükür hiç ihtiyaç olmadı antibiyotiğe. Bende ahsene hemen veriyorum hastalık başlayacağı zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…