Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün çok değişik bir gün. Hala kahvaltı yapmadım. Kız durmuyor iş yerinde evden yapmam gerekenler var acil. Orda işler karışık. Durup durup ağlıyorum ne çarptı beni bilemiyorum
Geçer sweetimm sakin ol halledersin sen
İnşirah okudum gönlüne ruhuna ferahlık gelsin İnşaAllah ahsenime de Ya şafi okudum pencereni aç bi nefes al bir bardak suyu için anne kız şifa olsun

Bugün çok değişik bir gün. Hala kahvaltı yapmadım. Kız durmuyor iş yerinde evden yapmam gerekenler var acil. Orda işler karışık. Durup durup ağlıyorum ne çarptı beni bilemiyorum
Allah gönlüne ferahlık versin canım sıkma canını her sey hallolur üzme kendini ❤❤

Kıyamam yaa. Olur böyle bazen.
Allah kolaylık versin.
Sakin ol, geçecek hepsi nasılsa.

Neden ağlıyorsun canını sıkan bi şey mi var

Ağlaman rahatlatır sıkma. Cocuk hasta olunca insan üzülüyor sıkıyor kendini

Geçer sweetimm sakin ol halledersin sen
İnşirah okudum gönlüne ruhuna ferahlık gelsin İnşaAllah ahsenime de Ya şafi okudum pencereni aç bi nefes al bir bardak suyu için anne kız şifa olsun

Allah gönlüne ferahlık versin canım sıkma canını her sey hallolur üzme kendini ❤❤
Sağolun kızlar valla bi anda daraldım. Seronun çocuğu aklımda sürekli o da etken oldu düşünüp duruyorum yavrumu

Bence ayıp olmaz söylersin verirken bizim buralarda adettir yemek de getirdim diye. Şahsen ben mutlu olurdum
Evet canım verdim çok teşekkür etti bende mutlu oldum unum bitmişti kurabiye için irmik helvasi aklıma geldi hem sütte yapar öyle verdim şifa olsun inşallah
Canım hersey gelir geçer bazen olur öyle kendine oku üfle bide suyuna biraz sirke damlatip iç
İnşallah yavrun da biran önce iyileşir tüm hastalara Rabbim şifa versin

Son düzenleme:
Kızlar buraya yazdıktan sonra hemen yemekleri koydum
Onlar pişerken irmik helvasını da kavurdum
Bi yandan da sofrayı hazırladım
Salata yaptım
Hemen bi komşuma gidip kapıdan yemekleri ve helvayı verdim gülen gözleri teşekkürü beni mutlu etti
Son dönemlerde komşuluk bittiği için biraz çekimser oluyoruz böyle konularda ama bugün dikkatimi çeken şey hep yemek yedikten sonra kalan yemekler tamda komşu hakkı kadar kalıyor
Bu ara herseyden manalar çıkardığım doğrudur
Neyse eşim yemekten sonra bi işi vardı çıktı muhtemelen 10 dan önce gelmez
Sofrayı topladım bi ağırlık çöktü uzandım kaldım hatta uyuklamisim bile bugün hep uykuluyum niyeyse
Bir akşam temizliği yapasım var saat 9 a kadar

Ablamdaydım kızlara dedim ki bi kurabiye mi yapsak falan ama ciddi değildim üşendim.
Bunlar sessizce mutfağa gitmişler kolay kurabiye diye yutubdan bakmışlar 3 malzemeli kurabiye yapmaya girişmişler.
Kakaolu yerine kahve koymuşlar yağ un nasıl toparlayacağımı bilemedim ziyan olmasın diye.
Bol kahveli kurabiye oldu nasıl oldu artık bilmem

Şükür şimdi daha iyiyim

Yine de güzel olmuştur bence kurabiye hiç sevmezdim benim lohusalikta bi başladı Kurabi sevdası her türlüsü güzel olur bence
Bugün ben yapamadım gerçi yapsam da yiyemeyecktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…