- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Ohh yarasınAğzıma da 3 tane kurabiye attım geçerken
Geçer sweetimm sakin ol halledersin senBugün çok değişik bir gün. Hala kahvaltı yapmadım. Kız durmuyor iş yerinde evden yapmam gerekenler var acil. Orda işler karışık. Durup durup ağlıyorum ne çarptı beni bilemiyorum
Tamam canım bakayim oraya cok sag ol❤Şükürevet ben kainat eczanesi var ordan alıyorum. İnstagramida var kadının. Kendisi yapıyor her şeyi
Allah gönlüne ferahlık versin canım sıkma canını her sey hallolur üzme kendini ❤❤Bugün çok değişik bir gün. Hala kahvaltı yapmadım. Kız durmuyor iş yerinde evden yapmam gerekenler var acil. Orda işler karışık. Durup durup ağlıyorum ne çarptı beni bilemiyorum
Kıyamam yaa. Olur böyle bazen.
Allah kolaylık versin.
Sakin ol, geçecek hepsi nasılsa.
Neden ağlıyorsun canını sıkan bi şey mi var
Ağlaman rahatlatır sıkma. Cocuk hasta olunca insan üzülüyor sıkıyor kendini
Geçer sweetimm sakin ol halledersin sen
İnşirah okudum gönlüne ruhuna ferahlık gelsin İnşaAllah ahsenime de Ya şafi okudumpencereni aç bi nefes al bir bardak suyu için anne kız şifa olsun
Sağolun kızlarAllah gönlüne ferahlık versin canım sıkma canını her sey hallolur üzme kendini ❤❤
Evet canım verdim çok teşekkür etti bende mutlu oldumBence ayıp olmaz söylersin verirken bizim buralarda adettir yemek de getirdim diye. Şahsen ben mutlu olurdum
Canım hersey gelir geçer bazen olur öyle kendine oku üfle bide suyuna biraz sirke damlatip içBugün çok değişik bir gün. Hala kahvaltı yapmadım. Kız durmuyor iş yerinde evden yapmam gerekenler var acil. Orda işler karışık. Durup durup ağlıyorum ne çarptı beni bilemiyorum
Tamam bekliyoruz seniBen evde değildim bugün bi iş yapmadım tabiki.
Eve geçince kurayı çekicem
Şükür şimdi daha iyiyimEvet canım verdim çok teşekkür etti bende mutlu oldumunum bitmişti kurabiye için irmik helvasi aklıma geldi hemde sütte yapar öyle verdim şifa olsun inşallah
Canım hersey gelir geçer bazen olur öyle kendine oku üfle nide suyuna biraz sirke damlatip iç
İnşallah yavrun da biran önce iyileşir tüm hastalara Rabbim şifa versin
Seviyom gız seni
Yengeç kalplim bu ruh halini çok iyi bilirimŞükür şimdi daha iyiyim
Amiiin öyle bi geldiler tinnoşumYengeç kalplim bu ruh halini çok iyi bilirim
Rabbim daraltmasın sivitimmmm
Sevindim canımŞükür şimdi daha iyiyim
Gelsinler gitsinler sivitimmmmAmiiin öyle bi geldiler tinnoşum
Yine de güzel olmuştur bence kurabiye hiç sevmezdim benim lohusalikta bi başladı Kurabi sevdası her türlüsü güzel olur benceAblamdaydım kızlara dedim ki bi kurabiye mi yapsak falan ama ciddi değildim üşendim.
Bunlar sessizce mutfağa gitmişler kolay kurabiye diye yutubdan bakmışlar 3 malzemeli kurabiye yapmaya girişmişler.
Kakaolu yerine kahve koymuşlar yağ un nasıl toparlayacağımı bilemedim ziyan olmasın diye.
Bol kahveli kurabiye oldu nasıl oldu artık bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?