- 13 Ağustos 2020
- 15.691
- 89.108
- 598
- 33
Olsun bi kahve iç mecbur diilizBen bi iş yapmadım ya
Diyet topiginden uyarı aldım
Ceza mı uyarı mi diye sordum bi arkadaş sagoslun çok net cevap vermiş
Cevap yazmadım ya hassas gibiyim ben sert anlamış olabilirim diyeVelimi çağırırım de yetkiliyle görüşüyim
Kendime demleyemem ne demek yaa ayyyyBen çayı hiç içmezdim üniversitede başladım sadece kahvaltı da içmeye. Şimdi de kendime demlemem bi yerde falan içersem o. Kahveyi de severim ama çok değil arada
Şimdi ceza aldınız 2 kere ceza alırsanız diskalifiye yazmisNeden ki
Orası biraz şey gibiCevap yazmadım ya hassas gibiyim ben sert anlamış olabilirim diye
Uf bonus yaaOrası biraz şey gibisırat köprüsü
Kuzum sen hassas dönemdesin dediğin gibi. Diyet kuralları, sert dememiştir aslında. Ben o yuzden giremiyorum oralaraŞimdi ceza aldınız 2 kere ceza alırsanız diskalifiye yazmis
Yaa nasıl yapıyorsun onuOrası biraz şey gibisırat köprüsü
Kız yok aslında bisey demediler sadece ben emojisi olmayan yazıları çok ciddi okuyorumKuzum sen hassas dönemdesin dediğin gibi. Diyet kuralları, sert dememiştir aslında. Ben o yuzden giremiyorum oralara
Aynen. MeselaKız yok aslında bisey demediler sadece ben emojisi olmayan yazıları çok ciddi okuyorummuhtemelen ondan
Aynen. MeselaBonus Emoji kullanmiyor ya fazla, ilk zamanlar bende ciddi ciddi okuyodum cekiniyordum hep
Aynen ama ben alışmışım ona emoji olmadığı zamanlar daha çok tebessüm ediyorumAynen. MeselaBonus Emoji kullanmiyor ya fazla, ilk zamanlar bende ciddi ciddi okuyodum cekiniyordum hep
Ne bu sonbahar sofrası mi
Heralde psikolojik
Annem gelir kaynanam gelir diye yani dibim köşem temiz olsun hımm buda ne pismiş demesinler diye
Aklımda böyle bölüm bölüm her yere ✔ şu işareti koyuyorum kafamdan
Mutfak dolapları ✔
Kiler ✔
Elbezi çekemcesi ✔
Buzdolabı✔
Fırın✔
Yatak odası çekmece ve dolaplar✔
Ayakkabı ve askılık bölümü✔
Banyo dolapları✔
Evi de genel her gün düzenli tutarsam tamam doğuma gidebilirim artık
Kör olma sofrası benceNe bu sonbahar sofrası mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?