- 13 Ağustos 2020
- 15.691
- 89.108
- 598
- 33
Bende bi gittim karsima cikana bak ortalik karistirmisimBonus lora en son ödev söylediginde buralar karismis en sonunda nego ödevi düzeltmek zorunda kalmisti emin misen
Benim eşim de hiç içmiyor du çay, kahve, gazlı içecek ,hazır meyve suyu da yok şimdi bir bardak içiyor kahvaltıda arada bir de Türk kahvesine eşlik ediyor iki yudum içipBen çayı hiç içmezdim üniversitede başladım sadece kahvaltı da içmeye. Şimdi de kendime demlemem bi yerde falan içersem o. Kahveyi de severim ama çok değil arada
Benim diiil en son mutfaktan şunu okuyarak çıktımMutfak toplu kızlar
Oh maşallah afiyet olsun.Sen uyku bastırınca yap kahveni sonra olursun bağımlısıben günde bi latte bi double Türk kahvesi içmeden yapamam mesela iyi mi kötü bilmiyorum en az 3 4 çb çay içmedende yapamam
Kız bu ne tovbe yarabbimBenim diiil en son mutfaktan şunu okuyarak çıktım
Süt tozu bende kullanmıyorum sevmiyorumOh maşallah afiyet olsun.
Türk kahvesi faydalı, içilmesi tavsiye ediliyor lakin diğerlerini bilmem.
Filtre kahve de masum sayılır süt tozlu ıvır zıvır kahveler yanında.
Ben severim aslında ama sanırım şey, ben kendime hizmet etmeyi sevmiyorum.
Kendim için birşey yapmayı
Evde küçük oğlum olmasa, o da okula gitse mesela, doğru dürüst kahvaltı bile hazırlamam sanırım kendime.........
Bu ayrı bi konu.
Öyle işte
En iyisini yapıyorsun Hayalcim, kendine özenmek en güzeliSüt tozu bende kullanmıyorum sevmiyorumbende tekim evde çocuk çoluk yok kendime yapıp yiyorum napim
argo severim ama küfür etmem benden korkma ahaskfhslsdfgŞu spoilerinizi açarken her an küfür cıkacak diye geriliyorum
Ay bide alinti yapmis uzun uzun yureğime iniyorduargo severim ama küfür etmem benden korkma ahaskfhslsdfg
vaaayyyy enteresaaaan
Oldu mu acaba aaaa
Herkes yeni mi keşfetti spoiler mesajıdeneme bir ki bir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?