Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çamaşırları biraz katladım, devamı sonra.
Kızları kursa götüreceğim.
Dönüşte de oğluşla markete gider yürüyüş yaparız döneriz eve.
Pek bi uykum geldi zor toparladım, direndim.

Maşalllah keyif kahveleri, çayları ne çok düşkünmüşsünüz bee peheyy.
Şu alışkanlığı ben de kazanayım
"kahvemi içmeden ayılamıyorum" diyenlerden olayım
Şimdi de ramazan geliyo, sonra kazanayım en iyisi

Afiyet bal şeker olsun ablam sen de bugün dinlen dinlen güzelce ben de şimdi fizik tedaviden çıktım eve doğru geçiyorum sonucunu istersen at ben bakayım evet abla Bingöl’de görev yapıyoruz
sormaa çiçeğimmm aynı durumdayım nasıl işler birikmiş öğlen oldu benimde pilim bitti neyseki bu akşam yapacak bir işim yoktu
telefonu hiç elime alamadım ilk defa bu kadar çok yoğun oldu pamuğummm akşam kahvelerimizi alıp dinlenme vakti
Benim doğumum da ebe seni seneye burda görmeyeyim dedi artk nasıl illallah ettiyse☺☺ dogum orani burda biraz fazla
Hak verdimm lidloşumm bugün bambaşka gündüü kotamız dolduıu yiterrr

Sen uyku bastırınca yap kahveni sonra olursun bağımlısı ben günde bi latte bi double Türk kahvesi içmeden yapamam mesela iyi mi kötü bilmiyorum en az 3 4 çb çay içmedende yapamam

Sen uyku bastırınca yap kahveni sonra olursun bağımlısı ben günde bi latte bi double Türk kahvesi içmeden yapamam mesela iyi mi kötü bilmiyorum en az 3 4 çb çay içmedende yapamam
Bende Türk kahvesiz yapamıyorum fazla bilmem ama günde 3 kez içiyorum. işten geldim yemek yedik masayı toplarken kahve yaptım hemen şuan içiyorum çaysız da duramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…