İç iç utanmaBen de midem bulanınca içmedim artık içebilirim diyodum senin önünde nasıl içeyim
Ooooo onun eşi tek sahiplenmez seni eşim diye
Kocamda kocam
Puhhh.
Afiyet bal şeker olsun ablam sen de bugün dinlen dinlen güzelce ben de şimdi fizik tedaviden çıktım eve doğru geçiyorum sonucunu istersen at ben bakayımolsun canım dün yapmışsındır. bugünde yapma bişe olmaz bende pek bişe yapmayı düşünmüyorum. dünden dolma biberim ve pazı kavurması var yanına bi cacık yaparım yeter. sonra bi çay bide bulaşıkları toplarım. ömer dizisi var onu seviyorum izlerim. pekte keyfim yok dünden beri bi kırgınlık var midem biraz rahatsız endoskopi sonuçlarım çıkmış mesaj geldi gidip göstermem lazım, randevu bulamıyorum. bu arada sen bingöl demiydinşark görevimi Allah kolaylık versin badişim
telefonu hiç elime alamadım ilk defa bu kadar çok yoğun oldu pamuğummm akşam kahvelerimizi alıp dinlenme vaktisormaa çiçeğimmm aynı durumdayım nasıl işler birikmişöğlen oldu benimde pilim bitti neyseki bu akşam yapacak bir işim yoktu
Hak verdimm lidloşumm bugün bambaşka gündüü kotamız dolduıu yiterrrBenim doğumum da ebe seni seneye burda görmeyeyim dediartk nasıl illallah ettiyse☺☺ dogum orani burda biraz fazla
Sen uyku bastırınca yap kahveni sonra olursun bağımlısıÇamaşırları biraz katladım, devamı sonra.
Kızları kursa götüreceğim.
Dönüşte de oğluşla markete gider yürüyüş yaparız döneriz eve.
Pek bi uykum geldi zor toparladım, direndim.
Maşalllah keyif kahveleri, çayları ne çok düşkünmüşsünüz bee peheyy.
Şu alışkanlığı ben de kazanayım
"kahvemi içmeden ayılamıyorum" diyenlerden olayım
Şimdi de ramazan geliyo, sonra kazanayım en iyisi
Ben Diğer kahvelere üşeniyorum yaSen uyku bastırınca yap kahveni sonra olursun bağımlısıben günde bi latte bi double Türk kahvesi içmeden yapamam mesela iyi mi kötü bilmiyorum en az 3 4 çb çay içmedende yapamam
Niye ula ordan aktif durmuyor muyumŞaşırmadım
Bende Türk kahvesiz yapamıyorum fazla bilmem ama günde 3 kez içiyorum. işten geldim yemek yedik masayı toplarken kahve yaptım hemen şuan içiyorumSen uyku bastırınca yap kahveni sonra olursun bağımlısıben günde bi latte bi double Türk kahvesi içmeden yapamam mesela iyi mi kötü bilmiyorum en az 3 4 çb çay içmedende yapamam
Ben çayı hiç içmezdim üniversitede başladım sadece kahvaltı da içmeye. Şimdi de kendime demlemem bi yerde falan içersem o. Kahveyi de severim ama çok değil aradabende genelde çay içerim kahveyle pek aram yok
Hafızlık canım :) Ama ders demişken öbür derslerim de aklıma geldi aöf dersleriNe dersi gönül ?
Olsun bisey olmaz gel çay içelimBen bi iş yapmadım ya
Neden kiDiyet topiginden uyarı aldım
Ceza mı uyarı mi diye sordum bi arkadaş sagoslun çok net cevap vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?