Bende iyiyim şükür. Hala kahvaltı etmedim. Bir şeyler yiyip günü kapatayım diyorumİyiyim canım sen nasılsın
Bende iyiyim şükür. Hala kahvaltı etmedim. Bir şeyler yiyip günü kapatayım diyorum
Erken ya yaparsın kahvaltınıBende iyiyim şükür. Hala kahvaltı etmedim. Bir şeyler yiyip günü kapatayım diyorum
Topik güncellemelerini yaptım. Salı günleri yoğun geçiyorNiye bu kadar bekledin ki
Modunun olmadığını hissettim. Eline sağlık. Ne kursuna gidiyordun?Evi havalandırdım
Yatak topladım
Kursa gittim geldim
Arkadaşlarımla kahvaltı türü şeyler yedik onları topladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım, boşalttım
Süt kaynatıyorum mayalamak için
Mutfağı süpürdüm sildim
Dün yıkanan çamaşırları katladım
Modum yok başka bir şey yapmıycam
Noldu sana dümdüz yazmışsın öyle ne zamandır durgunsunEvi havalandırdım
Yatak topladım
Kursa gittim geldim
Arkadaşlarımla kahvaltı türü şeyler yedik onları topladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım, boşalttım
Süt kaynatıyorum mayalamak için
Mutfağı süpürdüm sildim
Dün yıkanan çamaşırları katladım
Modum yok başka bir şey yapmıycam
Dekoratifin ev ürünleri kursuna gidiyordum bıraktım bugün gitmiycem artık. Nerden anladınModunun olmadığını hissettim. Eline sağlık. Ne kursuna gidiyordun?
Ya böyle bi depresifim hiç bi şey yapasım yok aklıma eski şeyler geliyor arada oluyor bana geri toparlarım inşallahNoldu sana dümdüz yazmışsın öyle ne zamandır durgunsun
Ya böyle bi depresifim hiç bi şey yapasım yok aklıma eski şeyler geliyor arada oluyor bana geri toparlarım inşallah
Teşekkür ederim bonus yazman bile iyi geldiAnlatmak istersen dinleriz hayalcim hepimizin takıldığı şeyler, dönüp dolaşıp girdiği çukurlar var yalnız değilsin
KAhveni içtin mi bugün?
Kıyamam kalk bi besmele çek yüzünü yıka güzel bi kahve yap resmini de atTeşekkür ederim bonus yazman bile iyi geldibelki bi gün anlatırım suan yazarsam ağlarım zor toparladım bugün kendimi. Yok içemedim kahve öyle yatıyorum oturma odasında
Allah ferahlatsın içiniTeşekkür ederim bonus yazman bile iyi geldibelki bi gün anlatırım suan yazarsam ağlarım zor toparladım bugün kendimi. Yok içemedim kahve öyle yatıyorum oturma odasında
Zaten geçti, çok zaman geçti ama unutamıyorum ki her hatırladığımda aynı acıyla içimde hissediyorum neyse ya kalkıyom yapıyım kahve bariKıyamam kalk bi besmele çek yüzünü yıka güzel bi kahve yap resmini de at
Neler neler geçmiyor ki üzüldüğün her neyse elbet o da geçer.
Ben de perde mi asayım geleyim
İnşallah loraAllah ferahlatsın içini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?