Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayal yazınca benimde aklıma benim kv ve sorunlarım geldi direkt. Asla hazetmiyorum görüşüyorum da ben. Bayramdan bayrama ancak onda da ahsen bensiz uzun süre durmadığı için
Ah sweet evet sizin durumlar da karışık.
Biz de görüşüyoruz, Allah rızası için sadece.
Yani eşim öyle söylüyor.
Allan bana sormasın diye diyor.
Analık babalık yapmıyorlar, ilgisizler, herhangi biri gibiler..... Bazen beklentilerin oluyor elbette yıllar içerisindeyim, hani sözde torunları var falan ama asla beklediğin şeyler olmuyor
Ama lafa gelince bizi çok seviyorlar, çook
Bizimkiler değişik. Evlatlarına gelinlerine, damatlarına, torunlarına soğuklar. Buzzz gibi.
Böyle yani.
Yoksa bi zararları yok da bu da bi zarar işte.
İki yüzlü gibi.
Öyle...

Dünyadaki imtihanım bu ise razıyım açıkcası napim.
Boşver sen de en azından evin ayrı yolun ayrı artık.
Bi şekilde idare edicez.

Pinhan teşekkür ederim inşallah 3-5 yıl sonra boşa o kadar takılmışım derim dediğin gibi ama travma benimkisi geçer mi bilmiyorum
Umarım geçer..
Ne zaman istersen burada da paylaşabilirsin.
Herkesin var türlü sıkıntıları.
Allah ferahlık versin, iyi ol

Keşke bende görüşmesem ama içim el vermiyor eşime haksızlık gibi hissediyorum gitmesem üzülüyor çünkü
Büyük büyük sorunlar yoksa görüş. Anadır babadır de görüş görevini yap, evine gelince unut

Benim eşim seyrek görüşür. Ben de yalnız görüşmem zaten. Yine de arada aratırım, ara ananı babanı diye

Ben geçen yıl yaptiracaktim araya ameliyat o bu girdi şimdi diyorlar ki secim sonrası çok daha pahalı olucak herşey

Geçen yıl 12 bin demişlerdi şimdi 45 bin
Meçbur okul sezonun kapanmasını bekleyeceğim hem okula git gel benim için zor olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…