Ne tarafa doğrusunAngaralılar memleketinizdeyim bugün
Ne oldu kuzum?Kızlar nasılsınız
Dişçiye gittim geldim modum aklım fena karışık durum da
Of ya offffff
Çok güzelmiş fincanın afiyet olsun ne varmış halinde ben çok biliyorum ağlarken buraya girip gözümde yaşla güldüğümü hiç isteğim yokken kalkıp cam sildiğimi falanYaptım bide taşırdım ocağa ocakta sildim bu halde
Ah sweet evet sizin durumlar da karışık.Hayal yazınca benimde aklıma benim kv ve sorunlarım geldi direkt. Asla hazetmiyorum görüşüyorum da ben. Bayramdan bayrama ancak onda da ahsen bensiz uzun süre durmadığı için
Ev soğan kızartma kokuyor nasıl çıkaracağım bilmiyorum tek bildiğim perdelerin kesin yıkanması lazımYeni yıkanmış perdenin odaya sinen kokusu
Umarım geçer..Pinhan teşekkür ederiminşallah 3-5 yıl sonra boşa o kadar takılmışım derim dediğin gibi ama travma benimkisi geçer mi bilmiyorum
Nasılsın diye okuduğumda günlerdir eşimden başka kimsenin nasıl olduğumu sormadığını farkettim iyi geldi teşekkür ederim
Büyük büyük sorunlar yoksa görüş. Anadır babadır de görüş görevini yap, evine gelince unutKeşke bende görüşmesem ama içim el vermiyor eşime haksızlık gibi hissediyorum gitmesem üzülüyor çünkü
Canım benim.2 implant bir kanal 45 bin dedi bende eve geldimNe oldu kuzum?
O ne yaaCanım benim.2 implant bir kanal 45 bin dedi bende eve geldim
Benimkilerde değişecek hiç sorma bu yaz ufaktan başlarız dedik fiyatları duyunca bende fenalık geçirdimCanım benim.2 implant bir kanal 45 bin dedi bende eve geldim
İki üç diş için kaç dyson alırsınO ne yaa
O ne yaa
Ben geçen yıl yaptiracaktim araya ameliyat o bu girdi şimdi diyorlar ki secim sonrası çok daha pahalı olucak herşeyBenimkilerde değişecek hiç sorma bu yaz ufaktan başlarız dedik fiyatları duyunca bende fenalık geçirdim
İki üç diş için kaç dyson alırsın
Sağlık için magdur olmaya da uzülüyorum ya. Şu secimde bir olsun bitsinBen geçen yıl yaptiracaktim araya ameliyat o bu girdi şimdi diyorlar ki secim sonrası çok daha pahalı olucak herşey
Geçen yıl 12 bin demişlerdi şimdi 45 bin
Meçbur okul sezonun kapanmasını bekleyeceğim hem okula git gel benim için zor olurBen geçen yıl yaptiracaktim araya ameliyat o bu girdi şimdi diyorlar ki secim sonrası çok daha pahalı olucak herşey
Geçen yıl 12 bin demişlerdi şimdi 45 bin
Zor iş ya bu işler zor Allah kolaylık versinMeçbur okul sezonun kapanmasını bekleyeceğim hem okul git gel benim için zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?