Düzenli Evimiz & Hayatımız

sabah evi topalardm
makine tuttum
öğlen kızımla parka gidip geldik evde canı cok sıkılıyor huysuz oluyor
çorba yaptım sonra uyuyakalmisim
orucum hic kendim de değilim bayiliciimm 1 kilo vermişim
Şu cam silerken örttüğüm örtü şekilleri var ya oscarlık
Maşallah badiskom Allah güç kuvvet versin ben bugün yine tembel günümdeydim

Teşekkür ederim bonus yazman bile iyi geldi belki bi gün anlatırım suan yazarsam ağlarım zor toparladım bugün kendimi. Yok içemedim kahve öyle yatıyorum oturma odasında
Hayalcim yeni evli sayılırsın, nedense kendi geçmiş yıllarım aklıma getirdin.
Her şey zamanla geçiyor, yani geçmese de etkisi azalıyor diyeyim.
Kalbine ferahlık dilerim.
3 5 yıl sonra bu taktıkların önemsiz olacaksa, şimdiden kendini teskin et, gelip geçici olacağını idrak et.
Boş şeylere üzülmüşüm diye sonradan daha çok üzülüyor insan.

Toplantıdan geldim.
Yemeği hazırlayayım.
Akşama çaya gidecez bi yere.

Ben de gıcığım 2 gündür.
Malum birine.
Sizlerin kv si iyidir belki.
Ben haz etmem de benimkinden.
Yine türlü abukluklarla canımı sıktı da.
Durup durup kendimi dolduruyorum.
Nereye kime sarsam kime anlatsam diye geziyorum. Eşime anlattım gerçi iyiyidim ama.
Şimdi Hayalin canı sıkılmış görünce yine düşüncelerim ayyuka çıktı.
Elbette Hayalin sıkıntısını bilmem de, benimki bu.
Neyse. Takılacak dert de değil, 12 senede ben de birşeyler öğrenmişim.

Keşke bazı insanlarla bazı mecburi ilişkileri sürdürmesen.
Ya da keşke bazı insanlar tek yüzlü olsa, 124934 yüzlü değil.

Kafanızı çorba ettiysem kusura bakmayın.
Öyle deli saçması diyin geçin
Zaten anlaşılır bir şekilde anlatsam anlatamam. Anlaşılacak gibi değil benim sorunum
Klasik bir gelin-kv sorunu değil çünkü.
Doğrusu, benimle kimsenin sorunu yok,zararı yok kimsenin bana ama neyse işte neyse neyse neyse.

Susayım en iyisi.

Hayal yazınca benimde aklıma benim kv ve sorunlarım geldi direkt. Asla hazetmiyorum görüşüyorum da ben. Bayramdan bayrama ancak onda da ahsen bensiz uzun süre durmadığı için

Pinhan teşekkür ederim inşallah 3-5 yıl sonra boşa o kadar takılmışım derim dediğin gibi ama travma benimkisi geçer mi bilmiyorum

Benim kayınvalide ayrı bi sorun zaten pinhan sinir oluyorum sen yazdıkça şimdi kendi derdimi unuttum o aklıma geldi ona gıcık oldum

Hayal yazınca benimde aklıma benim kv ve sorunlarım geldi direkt. Asla hazetmiyorum görüşüyorum da ben. Bayramdan bayrama ancak onda da ahsen bensiz uzun süre durmadığı için
Keşke bende görüşmesem ama içim el vermiyor eşime haksızlık gibi hissediyorum gitmesem üzülüyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…