Pufff böyle desenize ya ben de kendi beceriksizliğimden kaydedemedim sanmıştımHey yavrum kaydetmek de nerden çıktı forum bura la wp sanki kaydetmeye hevesleniyor
Yatak odasına daldım çıkmak üzere gibiyimNerdesiniz
Ellerine sağlık canımYatak odasına daldım çıkmak üzere gibiyim
Rabbim safi ismiyle şifalar versin inşallahKızlar bugün babam yeni tedaviye baslayacak inşallah. Bu güzel günde duanızda bulunndurur musunuz? Ayaga daha cabuk kalkmasi icin
Nerde geziyon yine dikkat ayağına
Allah şifa versin inşallah tedavisi güzel geçsin en kısa zamanda ayaga kalksın inşallahKızlar bugün babam yeni tedaviye baslayacak inşallah. Bu güzel günde duanızda bulunndurur musunuz? Ayaga daha cabuk kalkmasi icin
Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah Ya Şafi ismiyle ayağı kalkmayı nasip ettsinKızlar bugün babam yeni tedaviye baslayacak inşallah. Bu güzel günde duanızda bulunndurur musunuz? Ayaga daha cabuk kalkmasi icin
RABBİM yar ve yardımcınız olsun loramm tez vakitte kalıcı şifa bulup ayaklansın babacığınKızlar bugün babam yeni tedaviye baslayacak inşallah. Bu güzel günde duanızda bulunndurur musunuz? Ayaga daha cabuk kalkmasi icin
Allah şifa versin inşallahKızlar bugün babam yeni tedaviye baslayacak inşallah. Bu güzel günde duanızda bulunndurur musunuz? Ayaga daha cabuk kalkmasi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?