Düzenli Evimiz & Hayatımız

oo maşallah sana bütün işler erkenden yapılmış makinan geldimi geçen gün bekliyodun , ne aldın hangi marka

Bulaşık m. Boşaltmaya üşendim
Elimde yıkadım kahvaltı bulaşığını
Ocağı ve tezgahı sildim
Davlumbaz ve ocak üzerinde ki dolapların da yüzünü kopukledim sildim
Tulleri makineye attım ahh onlar kopurdukce içim rahatlıyor elhamdülillah
Simdi yasini Şerif okudum
Hepimizin cuması mübarek olsun

Cikmam gerekti malum dünde epey oyalandım burda vestel aldim abla iyi yikiyor digerindee beyazlar grimsi cikiyordu ikidir yikadim baya farketmis
güle güle kullan canım, ben vestelin hiç bişeyini kullanmadım. marka olarak pek sevmiyorum güvenilir gelmiyo ama şimdi yeni modelleri gelişmiş olabilir daha iyidir.

Sadece beyazlar da mı? Benim de sadece siyahlarda yumuşatıcı kokusu olmuyor . Sanki ıslak kalmış gibi kokuyor kuruyunca bile.

Sadece beyazlar da mı? Benim de sadece siyahlarda yumuşatıcı kokusu olmuyor . Sanki ıslak kalmış gibi kokuyor kuruyunca bile.
Evet sanki ter kokusu çıkmamış gibi bi koku. Yumuşatıcı kullanmayı bıraktım ama diğer çamaşırlarda deterjan kokusu oluyo. Beyazlarda olmuyor bide yıkanmamış gibi.

Ay benim siyahlar ilk zamanlar öyleydi yanık kokusu gibi koku oluyordu. Sanırım sıvı deterjana geçince geçmişti baya oldu çünkü hatırlayamadım.

kızlar makine temizliği ne zaman yaptınız en son? bende epeydir yapmadım
Şu alt kısımda su boşaltma yeri falan var bide kazan temizliği yapmak lazım onun deterjanı özel alıp bi kaynar da çalıştırmak lazim

Yumuşatıcı zararlı mı canım neden bıraktın

Hep yaparım ben ayda 1 kesin bazen kız kapağı kapatıyor küf kokusu oluyor 1 ayı beklemeden de yapıyorum. Ama işte sadece beyazlarda olması garip

Ne yapılır hiç bilmiyorum canım . Sirkeyle boş mu çalıştırsan ?
Ben sıvı deterjan kullanıyorum ama siyahlar hep aynı

Yatak odasindan başladım
Supurdum yıkanacak halısını kaldırdım
Digerini de supurdum
Güzel sıcak bi su hazırladım ve iki kere sildim
Balkonum yok salonum temizdi oraya serdim camını açtım
Yatak odası bitene kadar havalanir insallah
Cocuk odası halısı sipurdum sildim
Mutfak halısı supurdum sildim 2 kere
Daha yeni sildiğim için pek zorlanmadim
Kurban bayramına yıkamaya veririm inşallah
Sonra su değişikliği ve yine sicak su hazırladım
Silmisken oturma odası antre halilarini da sildim
Aslında sadece Yatak odası ve çocuk odası vardı bugün ama gaza gelip bütün evin halilari sildim salon haric
Belki de bugün bitirebiliriz bütün evi inşallah
Tüllerim bitti onları çıkarıp salona serdim çünkü kocamın gelip camı silmesini bekliyorum bu konu da anlaşmış olsak hiç beklemezdim hemen silerdim gelene kadar bir yandan hoş bir yandan oyalıyor
Neyse Yatak odası küçük halısını da makineye attım şimdi o da yıkansın temiz temiz

Oğlumun uyku saati onu salliyorum uyudu gibi biraz daha dalsın kalkıp işlere devam

Benim eslerim neler yapiyor

Limonsuzzcay
Nane Limon Kabugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…