geçmiş olsun lora Allah şifa versin baban hastamıydı ben kaçırmış olabilirim.Kızlar bugün babam yeni tedaviye baslayacak inşallah. Bu güzel günde duanızda bulunndurur musunuz? Ayaga daha cabuk kalkmasi icin
oo maşallah sana bütün işler erkenden yapılmışSabah cocukları yolladım evi havalandırdım
Topladım yatakları odaları
Topladigim yerleri süpürdüm toz aldim
Mutfak topluydu sabahki kahvaltilari hallettim temizledim tezgahi falan
Camasirlari hallettim süpürgeyi döktüm yıkadım güzelce
banyoyu sildim dolabi ve aynaları detayli sildim
Wc yıkadım
Balkonda bir iki kagit vardi onlari topladim süpürdüm dolabi sildim elimin yettigi yere kadar toz aldim
mutfagi sildim
Sozüm vardı bir arkadaşa kahvaltıya gittim.
Akşama da kaynımlar davet etti çaya. Ev temiz dursun diye yemeği de aradan çıkaracak planlari uygulucaam
Cikmam gerekti malum dünde epey oyalandım burdaoo maşallah sana bütün işler erkenden yapılmışmakinan geldimi geçen gün bekliyodun , ne aldın hangi marka
güle güle kullan canım, ben vestelin hiç bişeyini kullanmadım. marka olarak pek sevmiyorum güvenilir gelmiyoCikmam gerekti malum dünde epey oyalandım burdavestel aldim abla iyi yikiyor digerindee beyazlar grimsi cikiyordu ikidir yikadim baya farketmis
Tesekkur ederimgüle güle kullan canım, ben vestelin hiç bişeyini kullanmadım. marka olarak pek sevmiyorum güvenilir gelmiyoama şimdi yeni modelleri gelişmiş olabilir daha iyidir.
Güle güle kullan lora tertemiz çıksın çamaşırlarınTesekkur ederimBennde hic kullanmadım bu ilk bakalım.
Rabbim şifa versin inşallah loram. Sağlıklı olarak yaşamına devam etsin inşallahKızlar bugün babam yeni tedaviye baslayacak inşallah. Bu güzel günde duanızda bulunndurur musunuz? Ayaga daha cabuk kalkmasi icin
Canımmm aminnnn inşAllah tez zamanda ayağa kalkar Allahım Şafi ismiyle şifa versinKızlar bugün babam yeni tedaviye baslayacak inşallah. Bu güzel günde duanızda bulunndurur musunuz? Ayaga daha cabuk kalkmasi icin
Sadece beyazlar da mı? Benim de sadece siyahlarda yumuşatıcı kokusu olmuyor . Sanki ıslak kalmış gibi kokuyor kuruyunca bile.Çamaşır demişken, beyazlar hiç yıkanmamış gibi çıkıyor. Ne deterjan kokusu ne tam beyaz bi görüntü yok. Neden oluyor bu acaba. Geçen gün beyazlar için bi toz aldım onla da yıkadım yine aynı
Evet sanki ter kokusu çıkmamış gibi bi koku. Yumuşatıcı kullanmayı bıraktım ama diğer çamaşırlarda deterjan kokusu oluyo. Beyazlarda olmuyor bide yıkanmamış gibi.Sadece beyazlar da mı? Benim de sadece siyahlarda yumuşatıcı kokusu olmuyor . Sanki ıslak kalmış gibi kokuyor kuruyunca bile.
Çamaşır demişken, beyazlar hiç yıkanmamış gibi çıkıyor. Ne deterjan kokusu ne tam beyaz bi görüntü yok. Neden oluyor bu acaba. Geçen gün beyazlar için bi toz aldım onla da yıkadım yine aynı
Sadece beyazlar da mı? Benim de sadece siyahlarda yumuşatıcı kokusu olmuyor . Sanki ıslak kalmış gibi kokuyor kuruyunca bile.
Yumuşatıcı zararlı mı canım neden bıraktınEvet sanki ter kokusu çıkmamış gibi bi koku. Yumuşatıcı kullanmayı bıraktım ama diğer çamaşırlarda deterjan kokusu oluyo. Beyazlarda olmuyor bide yıkanmamış gibi.
Ay benim siyahlar ilk zamanlar öyleydi yanık kokusu gibi koku oluyordu. Sanırım sıvı deterjana geçince geçmişti baya oldu çünkü hatırlayamadım.
Hep yaparım ben ayda 1 kesin bazen kız kapağı kapatıyor küf kokusu oluyor 1 ayı beklemeden de yapıyorum. Ama işte sadece beyazlarda olması garipkızlar makine temizliği ne zaman yaptınız en son? bende epeydir yapmadım
Şu alt kısımda su boşaltma yeri falan var bide kazan temizliği yapmak lazım onun deterjanı özel alıp bi kaynar da çalıştırmak lazim
EvetYumuşatıcı zararlı mı canım neden bıraktın
Ne yapılır hiç bilmiyorum canım . Sirkeyle boş mu çalıştırsan ?Evet sanki ter kokusu çıkmamış gibi bi koku. Yumuşatıcı kullanmayı bıraktım ama diğer çamaşırlarda deterjan kokusu oluyo. Beyazlarda olmuyor bide yıkanmamış gibi.
Ay benim siyahlar ilk zamanlar öyleydi yanık kokusu gibi koku oluyordu. Sanırım sıvı deterjana geçince geçmişti baya oldu çünkü hatırlayamadım.
Cilde zararını biliyorum ama enerjiyi ilk defa gördümEvethem de enerjiyi falan da etkiliyormuş insanları daha sinirli agresif vs yapıyormuş. 2 sene olmuştur bırakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?